Widok

Krople protargolowe czy ktos uzywal??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam problem. Byłam niedawno u laryngologaz synkiem. Okazało się ze ma powiększony 3 migdał na co póki co dostał krople protargolowe. Mamy stosować raz dziennie mimo tego ze mlody kataru nie ma... Podałam dzis pierwszy raz na noc i słyszę ze mały.ma jakby przytkany nos i ciężej oddycha.. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z tymi kroplami

.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stosowalam u swoich dzieci,ale jak miały gęsty,taki trochę brzydko pachnacy katar,nigdy moja pediatra nie mówiła że to ma związek z trzecim migdalem.podawalam ok tygodnia.
Może ktos jeszcże??
Stosowałam u dziecka na przewlekły katar, ale nie pomogły. Protargol ma działanie obkurczające i antyseptyczne, więc w sumie na przerost 3go migdała pasuje jak ulał ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdaje sobie sprawe, ze na trzeci migdal pasuje tylko martwi mnie troche czy sluzowka nosa przez to nie ucierpi. Tak jak wspomnialam trzeba krople podawac przez nos ale synek nie ma kataru. Mam nadzieje ze lekarz wie co robi...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

do góry