Widok
Jasne że pasuje.Przede wszystkim to Ty musisz się czuć dobrze a nie ubierac się dla znajomych bo oni maja inne gusta.Przyszła żona mojego kolegi poszła do ślubu z kapusta ozdobną zamiast wiązanki i tez było gites.Prezenty zapakowali do wóżka i pomaszerowali wszyscy do domu na impre.Więc niczym się nie przejmuj.To para młoda ma sie dobrze bawic,co wspominać i mieć co dzieciom opowiadać :))) Pozdrawiam
dzięki za słowa otuchy jabar :))) przy tej kapuście to krótka sukienka nie wydaje się taka aż straszna ;)
UB wiesz dzięki Tobie pierwszy raz byłam na stronce Cymbeline. świetne mają te sukienki. naprawdę. a jak uszyte: cudo!
ta akurat troszkę za krótka jak dla mnie - aż tak zgrabna nie jestem :)
szkoda, że nie umiem rysować bo bym Wam narysowała jaką sobie wymyśliłam (bo już zaczynam mieć pomysł): przynajmniej byście oceniły...
pozdrawiam!
UB wiesz dzięki Tobie pierwszy raz byłam na stronce Cymbeline. świetne mają te sukienki. naprawdę. a jak uszyte: cudo!
ta akurat troszkę za krótka jak dla mnie - aż tak zgrabna nie jestem :)
szkoda, że nie umiem rysować bo bym Wam narysowała jaką sobie wymyśliłam (bo już zaczynam mieć pomysł): przynajmniej byście oceniły...
pozdrawiam!