Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie-wegetarianka - opinia wątek zamknięty Najlepsze wege burgery! Uwielbiam Was i ciagle wracam pomimo, że jem mięso !
~Nie-wegetarianka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 marca 2020

kebab pierwsza klasa wątek zamknięty Na razie jadłem tylko kebaby. Są super. Jedyny ogromny minus to koszty...
~Adam
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 października 2018

Kiepska ta burgerownia wątek zamknięty Byłem ciekawy jak smakują wegańskie burgery ale niestety się zawiodłem. Suche...
~Don
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 czerwca 2018

Pyyyyysznośći! wątek zamknięty Pierwszy raz jadłam burgera z dowozem, ale wiadomo przy dowozie zawsze coś...
~Karola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 czerwca 2018

Super wątek zamknięty Przepyszne jedzenie, rozsądne ceny i przemiła obsługa. Na pewno będę wracać,...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 maja 2018

słabo.. wątek zamknięty wystrój jak z ikei, a jedzenie tak suche że trzeba zamówić dwa napoje do...
~garrix
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 lutego 2018

Pycha! :) wątek zamknięty Nie wiem co jest w Krowie lepsze: pyszne burgery, świeże warzywa, colesław i...
~Julia
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2017

Krowa-żywa, a czy pyszna? wątek zamknięty Nie jestem fanatyczka jedzenia bez mięsa, aczkolwiek dzisiaj za namową męża...
~Ewa
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2017

Suuuuper! wątek zamknięty Dużo słyszałam o Krowarzywie i czekałam z niecierpliwością na otwarcie w...
~Magdalena
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

serdecznie polecam wszystkim! wątek zamknięty Jedzenie jest przepyszne, a przede wszystkim świeże. Do burgera można dobrać...
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 listopada 2017

Krowarzywa Gdańsk wątek zamknięty Choćbym bardzo chciała, to nie mogę się do niczego przyczepić :-) Wszystko...
~Klaudia
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 listopada 2017

Cudownie ! wątek zamknięty Odwiedziłem wczoraj Krowarzywa i było cudownie ! Knajpa, co prawda zrobiona...
~Piotr
1

ostatnia odp. 7 lat temu

Mega plus! wątek zamknięty Przepyszne jedzenie, swietnie podane, cudowna i przesympatyczna obsluga, w...
~Magdalena
1

ostatnia odp. 7 lat temu

Jest pyyysznie! wątek zamknięty Moja ulubiona warszawska burgerownia wegańska nareszcie w Trójmieście! Byłam,...
~Hania
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 października 2017

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Po prostu pysznie. Żałuję ze nie ma juz kasztanexa jako burgera miesiąca,...
~Kociara
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 listopada 2017

Szybko i smacznie wątek zamknięty Szybko podane, bardzo dobre w smaku.
~Stanis
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 listopada 2017

Świetne miejsce! wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, super oferta i pyszne jedzenie. Polecam! :)
~Marta Kruża
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 grudnia 2017

Świetne jedzenie wątek zamknięty Bardzo smaczne burgery i nie tylko. Próbowałem hot-dogów i również są...
~Michał
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 marca 2018

WOW, nie wiedziałam, że to może tak smakować! wątek zamknięty Najlepsze burgery, nie tylko wśród wegańskich, lepsze nawet od mięsnych - nie...
~M.
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 marca 2018

porażka wątek zamknięty wegetariański mcdonalds... warzywa były obwiędłe, kotlet z kaszy jaglanej...
~Tomasz
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 listopada 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry