Widok
Kryształowy Dworek w Zbychowie - sprawy organizacyjne
Cześć Wam, w tym roku biorę ślub w Kryształowym Dworku. Ustaliliśmy z narzeczonym, że nie organizujemy poprawin. Wszystko jest już prawie zorganizowane, ale mam problem z noclegami. Nie wiem, czy powinnam gościom zapewnić jakieś noclegi? jak z ewentualnym dojazdem do tych miejsc noclegowych, czy wszystkim powinnam go zapewnić czy tylko najbliższej rodzinie?
Chciałabym się Was poradzić dziewczyny, jak Wy to zorganizowałyście? Jak Wy poradziłyście sobie z tym tematem na swoich weselach? Chętnie zapoznałabym się z Waszymi doświadczeniami :)
Pozdrawiam
Chciałabym się Was poradzić dziewczyny, jak Wy to zorganizowałyście? Jak Wy poradziłyście sobie z tym tematem na swoich weselach? Chętnie zapoznałabym się z Waszymi doświadczeniami :)
Pozdrawiam
Hm... podpinam się pod pytanie. Też mam ten problem, bo miejsc noclegowych ledwo wystarczy dla rodziny przyjezdnej, a co zrobić z resztą ludzi, którzy są rozsiani po całym Trójmieście i okolicach? Czy szukać dodatkowych noclegów? Czy szukać transportu? Czy brzydko mówiąc olać i niech każdy dojeżdża i wraca na własną rękę? Z doświadczenia wiem, że czasem uszczęśliwianie na siłę nie działa. My mamy ślub w Gdańsku, do lokalu ok 30 km.
Kiedy macie wesele w dworku?
Kiedy macie wesele w dworku?