Widok

Krzewi Róg - Garcz k/Kartuz proszą o opinię!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam piękne Panie! Czy któraś z Was była tam na weselu/imprezie okolicznościowej? Chciałabym Was poprosić o opinię o tym miejscu. Bardzo dziękuję za odpowiedź!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo fajne miejsce. Miła obsługa, jedzonko pyszne. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja miałam tam wesele. Wszystko można dogadać z właścicielem, obsługa bardzo sprawna, wszyscy niezwykle mili. Bez żadnych ukrytych i dodatkowych kosztów, sami decydowaliśmy czego chcemy i niczego nie narzucali, a przy okazji dawali cenne rady. Ja rezerwowałam termin w 2013 i bałam się, bo nie było żadnych opinii i wpisów ale nie zawiodłam się. Jedzenie podobno pyszne :) wiecie mi smaki ze stresu uciekły, jedynie mogę powiedzieć, że goście bardzo zachwalali :D dużo i bardzo zróżnicowane menu. Pokoje też fajne. Mnie i gościom bardzo się wszystko podobało. sala nawet bez bogatych dekoracji wygląda rewelacyjnie -o ile oczywiście ktoś lubi cegły i prostotę. ja zdecydowanie polecam :) jestem bardzo zadowolona i chyba o to chodzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
bardzo dziękuję za pomoc :)
jakieś nowe opinie ? ceny za osobe wesele i poprawiny ??

Do tej pory mieliśmy o tym miejscu dobrą opinię. Jednak podczas naszej wizyty w sobotę 8 kwietnia znaleźliśmy kawałek ostrego szkła czy też plastiku w zupie podanej naszemu dziecku. Tylko dzięki naszej czujności uniknęliśmy tragedii. Reakcja obsługi: "Podamy państwu nowy talerz zupy" była zupełnie nieadekwatna. Zdumiewa taka niefrasobliwość. Nie usłyszeliśmy żadnego zapewnienia, że poprawią nadzór aby unikać takich sytuacji. Nie będziemy już tam jadać z obawy o zdrowie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ktoś coś ?
jedzenia mało na weselu było, głodnam była, dobrze,ze indykiem się dojadłam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kiedy bylas tam na weselu?

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

do góry