Widok
Ja miałam tam wesele. Wszystko można dogadać z właścicielem, obsługa bardzo sprawna, wszyscy niezwykle mili. Bez żadnych ukrytych i dodatkowych kosztów, sami decydowaliśmy czego chcemy i niczego nie narzucali, a przy okazji dawali cenne rady. Ja rezerwowałam termin w 2013 i bałam się, bo nie było żadnych opinii i wpisów ale nie zawiodłam się. Jedzenie podobno pyszne :) wiecie mi smaki ze stresu uciekły, jedynie mogę powiedzieć, że goście bardzo zachwalali :D dużo i bardzo zróżnicowane menu. Pokoje też fajne. Mnie i gościom bardzo się wszystko podobało. sala nawet bez bogatych dekoracji wygląda rewelacyjnie -o ile oczywiście ktoś lubi cegły i prostotę. ja zdecydowanie polecam :) jestem bardzo zadowolona i chyba o to chodzi.
Do tej pory mieliśmy o tym miejscu dobrą opinię. Jednak podczas naszej wizyty w sobotę 8 kwietnia znaleźliśmy kawałek ostrego szkła czy też plastiku w zupie podanej naszemu dziecku. Tylko dzięki naszej czujności uniknęliśmy tragedii. Reakcja obsługi: "Podamy państwu nowy talerz zupy" była zupełnie nieadekwatna. Zdumiewa taka niefrasobliwość. Nie usłyszeliśmy żadnego zapewnienia, że poprawią nadzór aby unikać takich sytuacji. Nie będziemy już tam jadać z obawy o zdrowie.