Widok

Krzysio!!!!

ty chamie zapamietam to sobie ...
bedziesz cos potrzebowac to zobaczysz jak ci pomoge...
a jutro sie umowielam z miskiem o 8 pod krewetka a ty o której bedziesz?
i wez dowód albo paszport ze soba bo cie nie wpuszcza...
A wiesz co mam gdzies twoje zyczenia... dostalam od mojego kochanie i kuby i ikilku innych osób to mi starczy ....
tam z twoimi kto by sie nimi przejmował...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

At

dokładnie.

Właściwie

Sąd skazał początkującego ulotkiewicza słusznie . Tyle , że nie za zaśmiecanie a za naiwność , że nie powiem głupotę .
Bo :
- jaki jest sens lepienia teraz antyunijnych ulotek - żaden
- samo należenie do partii UPR i nadstwianie głowy za
znanego cwaniaka i kabareciarza K. Mikkego świadczy o
przeraźliwej naiwności , że nie powiem ...itd.
- jeśli się zbiera za coś to trzeba myśleć o skutkach, jeśli się ma
choć trochę "szarych" a student powinien mieć
Sąd chyba doszedł do wniosku lepiej niech teraz lekko oberwie po tyłku zanim wpadnie w gorsze tarapaty , - może rozum wróci .

Agentko

To masz ciekawe towarzystwo.Niestety nie miałam przyjemności spotkać w swoich okolicach Kiszczaka i Beliala.Chyba że oni grasują nocą a wtedy sie nie rozglądam po osiedlu :-))
U mnie też grasują żółwie.Dwa w akwarium i jeden biega sobie po mieszkaniu ale one jakos wiosny nie wyczuwają.
Pozdrawiam ze słonecznego( jak narazie )Obłuża.

Mała Żabko

koty wyginęły powiadasz?a nie było tam w okolicy Beliala lub Kiszczaka?tu, gdzie teraz jestem mam na widoku aż trzy koty o wdzięcznych imionach Garfield, c****** Karma oraz Eljot.Garfield to przymilny rudzielec, c****** Karma nieco pechowa kotka, a Eljot to typ okupujący nieustannie łazienkę.ups, zapomniałam wspomnieć o paru gołebiach i żółwiach w pokoju obok, no i Blondi, czyli psicy smacznie chrapiącej na fotelu za mną.
wesoło nie ma co,
ciepło pozdrawiam z dzielnicy latających noży, czyli Zielonego Trójkąta w Gdańsku.

A to ciekawe

ktoś uznał za stosowne wykorzystać mój post sprzed kilku dni, przypominam chodzi o ten o ulotkach...
biedny Łukasz Kolak...naprawdę biedny, zapłaci kolegium w słusznej sprawie walki antyunijnej, może by tak ogłosić zbiórkę ogólnokrajową po uniwerkach, albo puszki wystawić i niech zamiast na kolejne piwo studenci wrzucają po parę złotych na adwokata dla szanownego aktywisty?!choć całkiem nieźle znając brać studencką śmiem przypuszczać, że biedakowi przydzielą obrońcę z urzędu, a poza paroma osobami reszta jego znajomych będzie radośnie chlać po knajpach zamiast sensowniej pomóc koledze rozklejaniem kolejnych ulotek antyunijnych...

życząc miłej lektury pozdrawiam grona zwolenników i przeciwników Unii.
to narazie robaczki.

wasza ulubiona i niezastąpiona

:)

JUTRO (SOBOTA) W GGOGU FLOWER POWER®GAE + dub chillout!!!!!!!!!!!!!!

Szukam

Młodej osoby, zainteresowaną współtworzeniem wytwórni filmów amatorskich. Posiadającą własny sprzęt, tj kamerę i oprogramowanie montażowe i mającą "zacięcie" w tym kierunku. Najlepiej z Gdanska.

Agentko

Tylko pozazdrościc takiej wiosny.U mnie nawet koty wyginęły w sposób niewyjaśniony do dnia dzisiejszego.
Ale o dziwo nic nie padało.tylko strasznie wieje!!
Pozdrawiam.

12

QWEPRÓBA

w sprawie ulotek antyunijnych

cóż, miał facet pecha, że go złapali i niech teraz poniesie konsekwencje.denerwuje mnie, gdy wcodząc na jakikolwiek przystanek, czy to kolejki, czy tramwajowy nie mogę odczytać sobie rozkładu jazdy, bo ktoś uznał za stosowne nakleić tam jakąś ulotkę.nie obchodzi mnie tematyka, śmieszy mnie robienie z przyłapanego bohatera akcji antyunijnej.
przez jakiś czas będzie trochę bardziej popularny na uniwerku, a potem to już będą inne gorące tematy i inni bohaterowie.

Do wesołka@

Zbierz 100 ludzi, niech każdy weźmie po 100 ulotek i zalkejcie pół gdyni najlepiej o 1-nej godzinie

:)

"Witaj!
Zapraszamy Cie na marcowa impreze z cyklu FLOWER POWER & REGGAE - juz w najblizsza sobote (27.03.2004) w klubie GGOG (Gdansk-Wrzeszcz, ul Wajdeloty 13a - naprzeciwko basenu Start-u o godzinie 21.00. Za wstep zaplacisz 7 zl.
Wiecej informacji znajdziesz na stronie: www.sb.gd.pl."

OSWIADCZENIE GGI

OŚWIADCZENIE

Protestujemy przeciwko prześladowaniu p. Łukasza Kołaka, zatrzymanego i sądzonego za rozpowszechnianie plakatów antyunijnych.
Uważamy, że represje wobec p. Kołaka są kolejnym dowodem na to, że w kampanii przed referendum w sprawie akcesji Polski do Unii Europejskiej nie dano eurosceptykom realnych szans dotarcia do opinii publicznej. W tym przypadku wykorzystano nawet policję i sądy do zablokowania swobody wypowiedzi.
Referendum nie zostało więc przeprowadzone w sposób uczciwy.
Gdańska Grupa Intermarium
(przekazał K. Wesołek)

Wiosenne pzdr dla Starej Jarej Gwardii HP...

Egzystencjalno-optymistyczne hasło na nadchodzący "łikend": Życie nie pieści - pieśćmy się sami... Zaczynam koncertem IRA :)

jupppiiii

FLOWER POWER & REGGAE (+ chillout) w sobote w GGOGU!!!!!

jupppiiii

jupppiiii

jupppiiii

po-wietrzny bajzel

czy ktoś (mam na mysli służby porządkowe, właścicieli i administratorów nieruchomści) mógłby się wziąć do roboty i posprzątać rozwiane, powywiewane z zakamarków brudy z weekendowego (zresztą nie tylko stąd) szaleństwa wiatru??????
czy musi być u nas tak brudno?

Jimmy

hej,
Kiszczak do dziś czule i z nostalgią wspomina jak Ciebie razem z Raczkiem pomazali flamastrem...nawet na twarzy coś miałeś...
do usłyszenia.

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Vibracje (42 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

do góry