Widok

Krzysio!!!!

ty chamie zapamietam to sobie ...
bedziesz cos potrzebowac to zobaczysz jak ci pomoge...
a jutro sie umowielam z miskiem o 8 pod krewetka a ty o której bedziesz?
i wez dowód albo paszport ze soba bo cie nie wpuszcza...
A wiesz co mam gdzies twoje zyczenia... dostalam od mojego kochanie i kuby i ikilku innych osób to mi starczy ....
tam z twoimi kto by sie nimi przejmował...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jego psycholingwistyka to inna sprawa

Chomsky jako lingwista to co innego. Poczytaj sobie wlasnie książki Chomsky'ego o amerykańskim faszyzmie, a nie się przejmujesz jego lingwistyką, którą po za tym sie krytykuje, bo ponoc jego teorie lingwistyczne są ideologiczne. To jest niby taki antyamerykanin, a ponoć w swoich lingwistycznych teoriach pisze że każdy czlowiek rodzi się ze umiejętnosciami do języka angielskiego, więc można wnioskować z tego że też popiera tą cała imperialną anglosaską kukturę

Jimmy

nie nie...Po ostatnim kolokwium mam juz dość pana Noama Chomsky'ego... Co prawda znam go z innej stony- psycholingwistycznych badań nad nabywaniem języka przez dzieci...

Jeszcze jedno

Pozdrawiam pana cenzora, że pozwolił zamieścić tak niepoprawną politycznie wypowiedź, bo nie wiem jak to było gdyby jeszcze dziś w niemieckim Dzienniku Bandyckim istniał hyde park, zapewniam pana ceznora że taka wypowiedź by nie przeszła. A zatem dopiszę jeszcze na koniec jeden wykrzyknik - precz z Amerykańskim faszyzmem!!!!!Poczytajcie sobie Noama Chomsky' ego "Rok 501.Podbój trwa.". Jak czytaliście Archipelag Gułag, gdzie Sołżenicyn pisał o zbrodniach Stalinowskich to tutaj piszą o zbrodniach amerykańskich równie okrutnych, możecie się m.in. dowiedzieć , że sami amerykanie wspierali Husseina przez całe lata 80-te, sprzedawali mu wszystkie rodzaje broni, a gdy przestał sie słuchać ich dopiero wtedy sytuacja zrobiono z niego potwora. To samo było z reżimami w Brazylii, Indonezji, Kambodży, Haiti, Chile i wielu innych... polecam. Możecie dostać to w księgarniach PWN

ja tam Kołaka popieram

Ja tam popieram tego człowieczka który rozlejał antyunijne naklejki. Unia Europejska to kolejne oszukiwanie naszego narodu tylko że naród albo tego nie dostrzega, albo też jesli dostrzega to nie potrafi się zorganizować. No i dlatego tak łatwo udało się naszej pseudolewicowej władzy wprowadzić nasz kraj( czy raczej niemiecko-amerykańską kolonię) do Unii Europejskiej. Teraz dopiero wychodza na swiato dzienne kłamstwa, że nam będą płacić z Unii duże pieniądze - terefere kuku!!! Wała dostaniemy, a nie pieniądze, wpierw trzeba spełnić masę warunków, a przez te warunki których wiele firm nie spełni, te firmy będą po 1 maja ZAMYKANE!!! Inna czarna karta w naszej historii to zgoda naszego rządu na wplatywanie się w każdą awanturę faszyzującej administracji Stanów Zjednoczonych. Jak tylko Bush i Bushoidzi coś powiedzą to Kwachu wysle swoje wojska choćby na Grenlandię, gdyby trzeba było okupować niedobitki Eskimosów. Jugosławia, Afganistan, Irak... kto następny będzie przez nas okupowany pod pretekstem walki z terroryzmem???

Agentko!

dziękuje za pozdrowienia! wzajemnie-ciepło i wiosennie!

:/

albo i nie obejrze, bo mam DVD anie video! chlip-chlip! głupia Fate!
próbna z historii zajęła mi 14 stron nie na temet! jestem bosssska! (choć nie O. ;)

Martuś!!

właśnie, że do Ciebie nie zahajdparcze, bo sie obraziłam, co chce dac Ci do zrozumienia ( jakbyś nie zauwazlya ;P) a jak juz napisałam to com chciała to wracam do podziwiania zdjec Plushenki! www.kingonice.com *__* Emila nagrała mi pokazy mistrzów i bede teraz ogladac! caaaały czas *_* nananabucarenanana!
papa (; bez buziaków :P)

Piguła_if

haps rozowe :)

sir Pacjent

Tobie tylko jedno w głowie ;)
mrrrrrrrrrrrrrrrrr
różowe :)

Wyłaźcie ludziska z norek swoich i na ODDZIAŁ

Krzysio!!!

Oj dawno mnie tu nie było dawno...
A tyle sie zmieniło, troche szkoda bo ciezko mi z tym zyc ale daje rade (jak narazie - a dopiero mineły 2 dni) a jest coraz ciezej i coraz bardziej tesknie i czuje ze go trace :(((((
A ja go tak bardzo mocno kocham ...:((((
Pozdrowionka Krzysio napisz cos bo dawno sie nie odzywales...

Piguła

hihihi :)
wiosna rulez ;)
buzi buzi buzi

:)

U mnie jest wiosna :):):):)

cmokasy

JESZCZE DO SPRAWY KOŁAKA

- PKP jest wlasnoscia panstwowa, a ZKM komunalna - nie prywatna
- nawet gdyby byly wlasnoscia prywatną to przystanki maja charakter publiczny
- eurosceptycy nie mieli praktycznie innych szans dotarcia do opinii publicznej (koncesjonowanego eurosceptyka Giertycha nie licze....)Plakaty euroentuzjastow byly tez klejone na przystrankach.

A ja nie jestem supermanem

I mi sie udało znaleść pracę.

Witam

Ci, którzy wiedzą, że cząstki Nosnam usiłują gdzieś przeżyć :)))
Pozdrawiam

pik

nie ty jeden, nie ty jeden....
a superman tez jest bezrobotny...teraz roboty górą!!!pracodawcy cenią ludzkie maszynki...

ktoś

superman wyszedł z mody, teraz na topie są bionicle i inne takie roboty...
wiem, bo ostatnie kilka dni spędziłam w towarzystwie zafascynowanego nimi dziecka.

....

teraz to nawet supermena nie zatrudnia....

chce prace!!!!!!!!!!!!!!

teraz to trzeba być supermenem żeby prace dostać

Problem art. 63a kw

Problem samego art. 63a kw, na przykładzie sprawy Łukasza Kołaka: Warto porównać art. 63a kw z art. 288 kk. Otóż na podstawie art. 288 kk przestępstwo zniszczenia, uszkodzenia lub uczynienia cudzej rzeczy niezdatną do użytku (poza przerwaniem lub uszkodzeniem kabla podmorskiego) jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego. Czyli, gdyby Obwiniony zdewastował, zniszczył całkowicie wiatę ZKM, czy obiekt na przystanku SKM, nie byłby ścigany z urzędu. Co innego, gdy dopuścił się umieszczenia tam ulotki, taki czyn jest ścigany z urzędu. Zniszczenie bowiem cudzej własności to nie to co nieuprawnione umieszczenie w miejscu publicznym ulotki, która może zawierać treści polityczne. W tym sensie można wskazać na funkcje również polityczną art. 63a kw.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (227 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry