Widok

Księga Pamiątkowa - gdzie kupić?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny,

gdzie kupowałyście taką księgę do wpisywania się gości na weselu?
poszukuję takiej księgi na nasze wesele, ale koniecznie w gustownej okładce - bez wstążek i koronek.
Pomóżcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cartalia.com albo pl tam mają ciekawe i gustowne księgi
image
Jeżeli zainteresują Panią księgi zaprezentowane poniżej zapraszam do naszej kwiaciarni na Zabiance. Księgi personalizowane i zdobine są na indywidualne zamówienia.
image
image
image
Pozdrawiam
Elżbieta Dussa Studio Glorioza
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
a może takie coś wam się spodoba?

http://belvederecards.com/espressione.prod81,15

piękne, gustowne księgi z delikatnym ślubnym akcentem wycinanym laserowo.
A powiedzcie mi dziewczyny po co takie księgi?Wiem,głupie pytanie:-)

Myślicie,że każdy gość się wpisze?
moim skromnym zdaniem zbędne są te księgi ;)
Piwonia-z ust mi to wyjęłaś,ale chciałam zabłysnąć dyplomacją;-)
U nas goście bardzo chętnie się wpisywali, właściwie chyba wszyscy wpisali do księgi jakieś ciepłe słowa i życzenia. To dla nas pamiątka.
Powiem szczerze,że na wszystkich weselach,na których byłam ostatnio nic takiego mi się nie objawiło i pierwsze słyszę,że teraz w księgach coś się wpisuje;-)
Betinka, to nie jest żaden wymóg, a po prostu pojawia się. Ja byłam na weselu w tym roku i była taka księga, choć nie wszyscy wiedzieli, co do niej wpisać. Rok temu ja miałam wesele i też miałam taką księgę, goście wpisywali się bardzo chętnie, łącznie z kamerzystą i zespołem :)

To jak ze wszystkim w działce wesela - co komu się podoba :)
Wiem,wiem i nie mam pretensji;-)Po prostu sama na takie cudo bym nie wpadła;-)
Tak z ciekawości przejrzałam sobie nasze foty ze ślubu... wiele osób ma zdjęcia w trakcie wpisywania się, to też fajna sprawa. Muszę sobie te foty wywołać i wkleić do księgi ;)
taka księga to świetna sprawa. U nas na weselu wszyscy goście wpisali do niej coś od serca a my później przy każdym wpisie wkleiliśmy zdjęcie danych osób. to piękna pamiątka, taki swoisty album ze zdjęciami weselnymi.
Możnaby uznać, że znacznie więcej elementów na weselu jest zbędnych, a jednak są.
Ja wychodzę z założenia, że im więcej pamiątek dla nas zostanie, tym lepiej. Na drugi dzień wcale to takiej wartości mieć nie musi, ale za 30 lat móc przeczytać kilka wesołych słów, jakie zostały wpisane przez osoby z rodziny, czy też znajomych na Twój temat...bezcenne.
Jednak nie ma co przesadzać. Często są dwie księgi. Jedna przy wejściu na sale, a druga do foto budki(jeśli ktoś zamawia).
Jeśli nie ma foto budki, to niech będzie księga przy wejściu.
Jeśli jest foto budka, to lepiej brać do niej księgę, bo poza wpisami będą z automatu fotografie i będzie to w dosyć wesołym klimacie-bez życzeń spisywanych z wyszukiwarki www w smartfonie.
To moje zdanie! Byłam, widziałam, lubię.
Witaj, ja kupowałam taką przez internet na stronie http://www.kaletnictwo-gama.pl Księga duża w oprawie z eko skóry, i z czystymi kartkami w środku. Mają tez inne na stronie
Cześć,

Ja kupowałam na stronie http://www.slubne-drobiazgi.pl - księga gości wyszła pięknie. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam również księgi gości w Ślubne Drobiazgi. Super jakość i cena :)

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry