Widok

Księga gości

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy będziecie miały? Jeśli tak to gdzie można taką księgę zamówić?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.weddingshowergifts.com/wedding_guest_books/platter_gallery.shtml

Alternatywa dla Ksiegi Gosci :))))

Myśmy mieli fajna sprawa, goście się wpisują i masz pamiątkę na całe życie. Najpiękniejsze księgi robi własnoręcznie Nikitka, znajdziesz na stronkach. Myśmy od niej kupowali przez internet, bez obaw. Wybór ogromny.
aha trzeba chwilke poczekac zanim sie stronka otworzy ]

jeszcze raz sorry za bledy
NO KASUJEWSZYSTKEI MOJE POSTY
NAWET TE W OGOLE NIE DOTYCZACE ALBOMOW :-(

TO TROCHE PARANOJA

ALE COZ TEN TYP TAK MA

A CO DO WNETRZA TO CO MOZE WAM SIE PRZYDAC DO WYPENIENIA TAKEIJ KSIEGI ( NEIZALZENIeOD ILOSCI GOSCI )

ZNAJDZIECIE TUTAJ

www.fotoalbumy.com/wnetrze.doc

oczywiscie nie wszstkei zz aniszczonych tam rzeczy wam sie przydadza
ale moza ten plik spokojnie wykorztastac jako baze dla takie weselnej ksiegi

pamietajcie jednak zeby nei przesadzic z trescia tak zeby zostalo wamtroche miejsca na zdjcia slubne :-))

sorry za bledy ale mam jakis lad w kompie i nie mogepoprwiac swoich tekstow, bo mi sie wsyztsko kasuje
jak ktoś chce to prześlę na priv adres strony www nikitki - bo tutaj chyba user skasuje?

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Reaktywacja starego watku - dzis dla odmiany nurtuje mnie juz chwilowo nie fotograf i makijaz, ale ksiega gosci :) Coraz powazniej sie nad tym zastanawiam, jednak zastanawiam sie czy dla maksymalnie 25 osob to nie bedzie raczej "ksiazeczka" ;) No bo ile tych zdjec mozna powklejac... Aha - spotkalam sie z czym takim ze pryz kazdym wpisie (wpisy byly na stronach nieparyzstych) dziewczyna po slubie wklejala zdjecie osoby - autora tego wpisu.
Macie jeszcze inne pomysly co moze byc w takiej ksiedze?? No i ile one maja kartek (stron)?

Dzieki i dobrej nocy :)

coz znowu ktos skosawal wszystkei moje posty

wiec takeigo nicka jak niikitka nie zjadziesz na forum

jak cos to www.fotoalbumy.com

albo gadak 2023
poszukaj takiego uzytkownika forum jak nikitka

*** nieczynne *****
Ja też będę sama robić księgę - łącznie z oprawą okładki, jak się uda,tak żeby pasowała stylem do reszty - zaproszeń, giftów, itp. Będzie taka trochę średniowieczna. Spróbuję wkleić widok pierwszej strony mojej księgi, jak mi się uda. Księgi Nikitki są słodkie, ale mnie się bardziej podobają np. zaaranżowane wg własnych pomysłów albumy do zdjęć - mam na myśli te szyte, z kartonem i kalkami w środku.
A propos albumów do zdjęć - dowiedziałam się od fachowca, że plastikowe albumy mają PH niewłaściwe do arcgiwizacji zdjęć. Po paru latach istnieje ryzyko, że kolory i kontrasty na naszych fotkach "ulecą"; podobno nie ma jak pergamin, papier i narożniki do zdjęć, ewentuanie taśma dwustronna...
W sklepie foto np. w klifie jest taaaaki wybór...

Nic nie wkleję, bo strony księgi są w moim kompie, a nie na necie !!!
O ja aklibed

My też będziemy mieli Księgę Gości. Zamówiłam ja na allegro i właśnie czekam na dostawę. Po weselu (a to już niedługo) zdam wam relację jak się sprawdziła:)

image
radze położyć ją w jednym, bezpiecznym (daleko od stołu z jedzeniem) miejscu.
Jak goście zaczną imprezować to na stole cuda moga się z nią stać! :)

Aguszka :)
a ja sama zrobilam taka ksiege na nasze wesele :). Sa tam zdjecia ze slubu naszych rodzicow, nasze zdjecia od niemowlectwa az do naszych wspolnych, wlacznie ze zdjeciami z zareczyn. Jest miejsce na menu, zaproszenia, winietki, a po weselu wkleimy czesc zdjec z naszego slubu i wesela, no i oczywiscie jest duzo miejsca na wpisy i zyczenia gosci. Jeszcze nie wiemy czy polazymy ja w jednym miejscu na weselu czy bedzie krazyla po stolach, na pewno powiemy panu z orkiestry, zeby zachecal gosci do wpisywania zyczen :). Jak wyszlo i co na to goscie opowiem Wam po slubie, czyli po 4 czerwca. Na weselach na ktorych bylam nie bylo takiej ksiegi, wiec bedzie to niespodzianka.
My bedziemy mieli księgę gości weselnych. Zamówiłam księgę za nieduże pieniążki na Allegro. Polecam! To jest świetna sprawa. W sumie księga gości to taki jakby pamiętnik z dniu ślubu.

wklejasz do srodla wzor zaproszenia, menu, jakies zdjecia kojarzace sie z Tym dniam, winietke, co chcesz. i zostawiasz wolne strony na wpisy gosci. Najlepiej Ksiege polozyc na sali w jakims widocznym miejscu, tak zeby kazdy mogl sobie podejsc i sie wpisac.
No i np poprosic swiadka lub rodzicow, zeby w trakcie powitania zachecili gosci do wpisywania sie.

Może pomogę:) W sierpniu dałyśmy taką księgę (zamówioną u Nikitki) przyjaciółce. Poprosiłyśmy pana z zespołu, by powiedział o niej ze sceny - poprosił gości o wpisywanie życzeń, dedykacji itp dla państwa młodych. Zanim skończył mówić, do księgi ustawiła się kolejka:) Sprawdziła się świetnie, goście wyrywali ją sobie z rąk, młodzi mieli frajdę czytając to wszystko.
Aha, przygotowałyśmy ją odpowiednio - nazbierałyśmy ich zdjęć z dzieciństwa, okresu dojrzewania i wspólnych i ułożyłyśmy historię związku.
A księgi Nikitki polecam - są śliczne i świetnie wykonane.
ja tą księgę przekażę mojej świadkowej, niech sie nią zajmie. Można tez położyć ją gdzieś w miejscu, do którego każdy ma dostęp.

A co wpisać? wszystko, zyczenia, parę miłych słów... chyba coś takiego...

hej,
w kontekscie przygotowan slubnych tez "natrafilam" na te ksiegi gosci- alena zadnym z wesel na jakich bylam, ich nie bylo.
Orientujecie sie kochane forumki co sie z tym robi?? Tzn. gdzie i kiedy sie wyklada? Do czego konkretnie one sluza? Hmmm, chyba jestem w tym "troche" niezorientowana.
A co do zakupu- na allegro kiedys natrafilam na cos takiego- niektore sa troche kiczowate, ale niektore calkiem sympatycznie sie prezentuja.
Pozdrowki w nowym tygodniu!
a racja rzeczywiscie coś kojarze.... dzięki

ja bym chciala. kiedys na Forum duzo bylo o niejakiej Nikitce - ksiegi gosci Nikity czy cos takiego. Poszukaj w archiwum.

do góry