Widok
Byłam w czerwcu na fryzurze w Galerii Fryzur Artystycznych na Stogach i nie byłam zadowolona. Czesała mnie Wiola (?). Za uczesanie włosów do ramion (bez podcinania) zapłaciłam ponad 100 zł (!!!). Musiałam mieć swoje wsuwki i pani żałowała, że nie kupiłam sobie kolorowych ozdób do włosów. Następnego dnia rano włosy szybko myłam, bo swędziała głowa.
ja nigdy nie chodze do "miszczóf" fryzjerstwa z oszklonych salonów w centrach handlowych ... nie ufam im jakoś
mam swoją fryzjerkę, która od lat robi mi na głowie dokładnie to co chę, albo robi co sobie wymarzy, jeśli tylko mam na to ochotę. Ta fryzjerka to Pani Ewa z salony na Grobla 1 w Gdańsku. Ma mały salonik, gdzie czesze babcie w koczki, używa starych wałków, ma złe oświetlenie w saloniku, ale za to przepieknie farbuje i układa włosy
ZAWSZE jestem zadowolona. Dla mnie nie ma lepszej fryzjerki, P. Ewa nie wygląda jak te ufarbowane na fioletowo, wysolariowane z tipsami laski, co myslą, że im bardziej szałowa fryzura, tym bardziej sie klientki przyciągnie, ale jest to starsza pani, która jest mistrzem w swoim fachu, ma kolejki bo i ludzi sporo, ale warto ...
ps: to nie jest moja rodzina, hehe, wiec nie pomyślcie, że reklamuję, ot tak, po znajomości, reklamuję, bo kobieta zna się na rzeczy ...
mam swoją fryzjerkę, która od lat robi mi na głowie dokładnie to co chę, albo robi co sobie wymarzy, jeśli tylko mam na to ochotę. Ta fryzjerka to Pani Ewa z salony na Grobla 1 w Gdańsku. Ma mały salonik, gdzie czesze babcie w koczki, używa starych wałków, ma złe oświetlenie w saloniku, ale za to przepieknie farbuje i układa włosy
ZAWSZE jestem zadowolona. Dla mnie nie ma lepszej fryzjerki, P. Ewa nie wygląda jak te ufarbowane na fioletowo, wysolariowane z tipsami laski, co myslą, że im bardziej szałowa fryzura, tym bardziej sie klientki przyciągnie, ale jest to starsza pani, która jest mistrzem w swoim fachu, ma kolejki bo i ludzi sporo, ale warto ...
ps: to nie jest moja rodzina, hehe, wiec nie pomyślcie, że reklamuję, ot tak, po znajomości, reklamuję, bo kobieta zna się na rzeczy ...
Tygrysek_i_Misiu napisał(a):
> cześć delka no ja chciałam u mmegi ale ten frzyzier który mniał
> mnie czesać już tam nie pracuje, teraz ona ma 2 kobitki tam ale
> żadna nie robi fryzur ślubnych :(
>
Jakieś stare wiadomości, bo obie fryzjerki robią super fryzurki ślubne.
> cześć delka no ja chciałam u mmegi ale ten frzyzier który mniał
> mnie czesać już tam nie pracuje, teraz ona ma 2 kobitki tam ale
> żadna nie robi fryzur ślubnych :(
>
Jakieś stare wiadomości, bo obie fryzjerki robią super fryzurki ślubne.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
W fabryce Fryzur jest dosc tanio i można zrobic od razu makijaż, robi go alicja(wizażystka, charakteryzatorka), najważniejsze nie ma kosmicznych cen( poniżej 100zl za makijaż), dojeżdża do klienta, nie pracuje na jakis tanich kosmetykach typu cienie z rossmana za 2,50 tylko na pożądnych kosmetykach. Sprobujcie w sopocie. Ja czesalam sie na sylwestra i robilam tam makijaz( trzymal sie nie naruszony przez cala noc). Sprobujcie a nie pożałujecie
:)
:)
co do goldwella to moj fryzjer uratowalam mi wlosy odzywkami tej firmy. mialam zniszczone wlosy przez dwoch fryzjerow , suche , łamliwe i wypadały. A po serii zaaplikowanych odzywek (bodajze 4) wlosy mi znow lsnia i nie wypadaja, wiec goldwell nie zawinil na pewno a zapewne fryzjerka...ehhhh cudne zdjecia b&w, a ta sliczna blondyneczka to moja przyszla szwagierka :) ehhh az dumna z niej jestem :)

Hej dziewczyny kurcze po raz pierwszy się z wami nie zgodze!!!! ja nie raz nie dwa widziałam jak Pani Asia czesze i naprawdę robi świętne fryzurki uczesła do ślubu moją siostrę tak pięknie że powiedziałam sobie że jak bede miała własny ślub to ide koniecznie do Pani Asi. Wiece co obiecałam sobie że nie bede wklejać zdjęć mojej siostry ale z tego co tu czytam jestem już tak poddenerwowana że dziś wieczorem wkleje wam zdjęcie fryzury mojej siostry i same ocenicie. Normalnie załamuje ręce po tym co czytam tym bardziej że ja wiem że nie wszystkim się dogodzi ale pamiętajcie nie wolno aż tak obrażać ludzi bo oni naprawdę się starają :) Poza tym jeśli jesteście na próbnej fryzurze i coś wam się nie podoba to poprostu powiedźcie :) przecież to nic nie kosztuje wystarczy tylko powiedzieć :) poza tym jesteśmy tylko ludźmi i nie czytamy w myślach innych :) patrzcie też na to że nikt nie zna was i waszych upodobań :) pozdrawiam