Widok

Kto byl...????

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoras z was czesala sie lub robila baleyage u pani Joanny Jakuszewskiej z Galerii fryzur artystycznych na Stogach??Bardzo prosze o jakies opinie bo troche sie boje czy dobrze wybralam...???
Z gory dziekuje i pozdrawiam..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz pani Asia ma "Galerię Fryzur Artystycznych" i jest mistrzynią we fryzjerstwie?

Ze trzy lata temu czesała na ślub moją koleżankę. Kok w nieśmiertelnym stylu "druga głowa", wcześniej zrobiony balejaż trafnie oceniony przez samą panią Asię: "patrz, jakie nam śliczne paski wyszły". Całe szczęście, że moja koleżanka jest tak ładna, że nawet w czapce z barana byłoby jej ślicznie i welon dużo zasłonił...

Pani Asia reklamowała się wtedy tym, że jej koki tzrymają się miesiąc... Fakt, dawała tyle lakieru, że fryzura by prztrwała wybuch atomowy.

Acha, do tego koniecznie wołała o spinki z białymi różyczkami. Na szczęście mama koleżanki je przed ceremonią wyjęła...
No to masakra!!!!Mi kazala kupic "zwykle spinki z kiosku":):)-Jestem zalamana-nie mam fryzjerki!!:(:(
Jean Louis David-odpada-po tym jak wyszlam z zoltymi wlosami..
Salon Goldwella na Morenie rowniez po tym jak pani popalila mi glowe-do dzis mam blizny:(:(
Poleccie kogos prosze!!!
o rany!!!!!! czy jest w Gdańsku dobry fryzjer???
Czarna a u Mmegi bylas??? ja juz mam metlik w glowie... kasy tez za bardzo nie mam zeby pojsc do kilku i wyprobowac, ktora najlepsza... i badz tu madra...

image
image
idź do klipsa na przymorzu super robia włosy ale drogo chociaz to taki dzień szczególny że chyba nie szkoda kaski;-)
Czarna, ja nie znam dobrego fryzjera w Gdańsku. Znam w Sopocie takiego, co świetnie strzyże i farbuje (ale już sama dałam spokój i strzygę się w Gdańsku, gdzie raz jestem zadowolona, a raz nie bardzo) ale fryzur ślubnych nie czesze.

Dla mnie pani Asia jest, a przynajmniej była 3 lata temu, specjalistką od lakierowanych kasków (czesała jeszcze kilka osób na tę imprezę).
cześć delka no ja chciałam u mmegi ale ten frzyzier który mniał mnie czesać już tam nie pracuje, teraz ona ma 2 kobitki tam ale żadna nie robi fryzur ślubnych :(

image
image
ooooo:( to mnie teraz zmartwilas Tygrysku.. nie dobrze oj nie dobrze. to gdzie bedziesz sie czesalam na slub???

image
image
delka ja sprobuje jeszcze w gdańsku mam jeden fryzier u którego sie rok temu czesałam na ślub koleżanki może jeszcze pracuje to sie zapisze na próbny, bo byłam już na jednym próbnym i nie jestem do końca przekonana bo mi sie po 5 godzin popsuła fryzura :(

image
image
ooo to nieciekawie... a gdzie bylas??? jak nie chcesz pisac tu to napisz mi prosze e-maila bo ja nie mam ani czasu a tym bardziej pieniedzy zeby chodzic po fryzjerach zeby sprawdzac ich umiejetnosci. musze omijac szerokim lukiem takich fryzjerow... naprawde zalamalas mnie ta informacja, ze u Mmegi nie robia fryzur slubnych... a tej Pani Asi na Stogach tez powaznie myslala... nie wiem pojade na te Stogi chyba i sama sie przekonam...

image
image
Agatha, kto oprócz Pani Julity z Haffnera strzyże i farbuje dobrze w Sopocie? Błagam, powiedz.
Eligiusz, gdzieś na Rodzince dziewczyny dały mi do niego namiar... Zaraz zobaczę, czy jeszcze da się znaleźć...
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=4060&t=3962

W tym wątku są do niego namiary. Jeszcze nawet ich nie sprawdziłam z lenistwa. Jak już nie mogę na siebie patrzeć, to dzwonię do Filipa i umawiam się "na jutro" i przynajmniej blisko mam...

Mam nadzieję, że Elek nie stracił talentu :)

P.S. Kiedyś umówiłam do niego moją przyjaciółkę - psychiatrę. Gorzko żałowałam. Próbował jej wmówić, że pomyliła terminy... Dostałam od niej cały wykład z psychopatologii. Ale fryzura ekstra była.
Dzięki. Ciekawe czy do psychopatologii też nie stracił talentu. Mam nadzieję, że nie wsadza klientek w kaftany.
Kiedyś mi zrobił fryzurę z prostą, długą grzywką jeszcze zanim pierwsze celebrytki z Warszawy takie miały... Ludzie mnie zaczepiali na ulicy pytając o fryzjera i popadłam w taki samozachwyt, że przeglądałam się we wszystkich szybach... Więc oby tylko takie ryzyko kaftana istniało...
kurcze, ciekawa jestem ja wyglądasz:)tak w ogóle:))
Skóra porosła mi łuską i mam włosy na dziąsłach.

Jestem niesamowicie odrażająca, dlatego zazdroszczę wszystkim dziewczynom i wypisuję na nie straszne rzeczy.
hihihih:))no i berecik pewnie masz udziergany
nie, ja tak poważnie pisałam, jestem ciekawa, jak typowa baba:))i nie ma tu złośliwości-poważnie
Zwyczajnie: nieduża, okrągła, ani ładna ani brzydka.
Dziewczyny, co Wy mówicie, że mmegi nie robi fryzur ślubnych, tydzień temu się zapisałam ! I Magda nie potwierdziła Waszych opini. Zadzwońcie !

image
image
do góry