Widok

Kto byl...????

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoras z was czesala sie lub robila baleyage u pani Joanny Jakuszewskiej z Galerii fryzur artystycznych na Stogach??Bardzo prosze o jakies opinie bo troche sie boje czy dobrze wybralam...???
Z gory dziekuje i pozdrawiam..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i super:))))))))))))))))))) Tysiola nawet nie wiesz jak sie ciesze z tej wiadomosci:))))

Z resztą, bez sensu byłby taki fryzjer/fryzjerka, który tylko umie ufarbować lub tylko nie wiem wysuszyć włosy ;oP Myślę, że każdy normalny umie też uczesać. Może się mylę... ale nie wierzę, by mmegi umówiła mnie na usługę,której nie ma w swoim saloniku - dziewczyny uszy do góry ;o) Będzie dobrze

Tysiola kiedy masz probna???

tysiola a jak cenowo?

Jolga dla nas to dobra wiadomosc - jest dla nas jeszcze szansa hehe

jutro ide do mmegi;)

Dzieki Agatha!!!:):)A robil ktos baleyage u Mmegi???Jak to wyglada cenowo i czy bylyscie zadowolone??
Ktos jeszcze byl na Stogach u pani Asi??
to bede czekala na wiesci!!! :) napisalam e-maila, sprawdz prosze:)

Czarna Madziulka byla ostanio u Mmegi i byla zadowolona.
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=314866&t=314618

Ja mam próbną w sierpniu, na ok miesiąc przed ślubem. Cenowo : 60 zł za próbną, 80-110 za fryzurę już tą konkretną. Ale ja wziełam od razu zabieg oczyszczania, pazury,makijaż itd itd, i podobno wyjdzie mi to z rabacikiem, a przynajmniej w jednym miejscu. Mam nadzieję, że będę zadowolona ;o) i Wy również

wlasnie to jest super, ze wszystko jest w jednym miejscu, dla mnie to tez wazne. Tysiola a jesli chodzi o makijaz to widzialas moze zdjecia makijazy? i jaka cena?

tysiola jeszcze dla pewnosci ten salon jest kolo hali targowej na ul.swietojanskiej 66 tak?

delka wyślę Ci cennik na maila, bo nie wiem czy wolno ujawniać na forum, zdjęć niestety nie widziałam, swój wybór oparłam na dobrych komentarzach, a zdjęcia chętnie bym zobaczyła, jeśli coś Ci wpadnie w łapki - to się podzieliiszzz? ;o)

tak, obok jest jeszcze jeden malutki, ale mmegi ma taki ogromny szyld "beauty - expert" ;o)

Tysiola dzieki, ale ja przeciez mam ten cennik!!! juz do niego zagladam:) pozdr:)

ok. thx.tymczasem ja zmykam ide do wyrka bo jakies chorobsko mnie dopada;/ do jutra na forumkowaniu;)no i mam nadzieje miec dobre informacje dla nas delka;)

Czarna21, Tobie też wysłałam,

Witamy Forumowiczki i Forumowiczów!

Przez przypadek zobaczyliśmy ten wątek o Asi Jukuszewskiej i zupełnie się z tą opinią nie zgadzamy. Uczestniczyliśmy razem w wielu sesjach i zawsze Asia spisywała się na medal, robiła też fryzury naszym Pannom Młodym - ciekawe, oryginalne, trwałe. Fryzjerka godna polecenia –świadczy o tym też liczba Klientów w nowo otwartym zakładzie „Galerii Fryzur” na Stogach oraz zdobyty tytuł Mistrzyni Polski.

Oto kilka przykładów fryzur wykonanych przez Asię Jakuszewską. Wizaż został wykonany przez Elenę Stoszek – Wizę.
image
image
image
tu z naszym Kotkiem Roxi ;):
image
image
image

image
przez pomyłkę wstawiłam 2 razy to samo zdjęcie.

Pokazujecie tutaj fryzury inne niż kok - druga głowa, ale co się stało na weselu mojej koleżanki, to już pozostanie faktem... Czesała tam trzy osoby, ze wszystkich trzech zrobiła stare baby (którymi według metryki nie były).

Rozpuszczone loczki tej brunetki też sprawiają takie wrażenie, jakby się miały zaraz połamać...

P.S. Z pewnością całkiem nieźle radzi sobie z czesaniem Wiza - mogę zaświadczyć, poprawiała mój kask po fryzjerze :)
do góry