Widok
cześć wszystkim moim zwolennikom i przeciwnikom! cieszę się że jest tyle różnych opini na mój temat. powiem jedno wszystkim paniom młodym: nie ma człowieka takiego co by wszystkim dogodził. są tacy którzy są zadowoleni i przychodzą do mnie od wielu lat. jestem 18 lat w zawodzie i z różnymi ludzmi miałam doczynienia. wygrałam mistrzostwa najważniejsze w polsce teraz sędziuje poważne zawody , uczestnicze w sesjach i pokazach.ludzie zawodowo ze mną związani czyli profesjonaliści uzdolnieni plastycznie i nie tylko nie mają zastrzeżeń. klient ma prawo wyboru u kogo się czesze w dzień najważniejszy w swoim życiu ale moim skromnym zdaniem ...nie powinien tak traktować drugiego człowieka jak na tym forum przedstawieni zostają ludzie . niektórzy naprawdę próbują zrobić coś żebyście byli zadowoleni!!!!!!!! mimo wszystko wszystkich pozdrawiam życzę pięknych fryzur , makijaży ...itp.itd.. joanna j.
Pani Asiu zawsze beda zwolennicy i przeciwnicy-tak juz jest,ze wszystkim nie da sie dogodzic..chocby nie wiem jak sie starac!!
A po to jest to forum zeby kazdy wypowiedzial swoje zdanie i wymienil sie doswiadczeniami.
Ja mam "lekki uraz" do fryzjerow po tym jak pani z Goldwella na Morenie jak juz pisalam wyzej poparzyla mi glowe i 8mcy chodzilam od lekarza do lekarza:(:( z ropiejacymi ranami:(:(
Dlatego wole sie upewnic zanim wybiore sie do jakiegokolwiek salonu-po tym co przeszlam.
Widzialam kilka pani fryzur i mi sie spodobaly dlatego sie zdecydowalam-a czy bede zadowolona-(mam nadzieje,ze tak):)-okaze sie niedlugo!!
Pozdrawiam serdecznie.
A po to jest to forum zeby kazdy wypowiedzial swoje zdanie i wymienil sie doswiadczeniami.
Ja mam "lekki uraz" do fryzjerow po tym jak pani z Goldwella na Morenie jak juz pisalam wyzej poparzyla mi glowe i 8mcy chodzilam od lekarza do lekarza:(:( z ropiejacymi ranami:(:(
Dlatego wole sie upewnic zanim wybiore sie do jakiegokolwiek salonu-po tym co przeszlam.
Widzialam kilka pani fryzur i mi sie spodobaly dlatego sie zdecydowalam-a czy bede zadowolona-(mam nadzieje,ze tak):)-okaze sie niedlugo!!
Pozdrawiam serdecznie.
Hej dziewczyny kurcze po raz pierwszy się z wami nie zgodze!!!! ja nie raz nie dwa widziałam jak Pani Asia czesze i naprawdę robi świętne fryzurki uczesła do ślubu moją siostrę tak pięknie że powiedziałam sobie że jak bede miała własny ślub to ide koniecznie do Pani Asi. Wiece co obiecałam sobie że nie bede wklejać zdjęć mojej siostry ale z tego co tu czytam jestem już tak poddenerwowana że dziś wieczorem wkleje wam zdjęcie fryzury mojej siostry i same ocenicie. Normalnie załamuje ręce po tym co czytam tym bardziej że ja wiem że nie wszystkim się dogodzi ale pamiętajcie nie wolno aż tak obrażać ludzi bo oni naprawdę się starają :) Poza tym jeśli jesteście na próbnej fryzurze i coś wam się nie podoba to poprostu powiedźcie :) przecież to nic nie kosztuje wystarczy tylko powiedzieć :) poza tym jesteśmy tylko ludźmi i nie czytamy w myślach innych :) patrzcie też na to że nikt nie zna was i waszych upodobań :) pozdrawiam
co do goldwella to moj fryzjer uratowalam mi wlosy odzywkami tej firmy. mialam zniszczone wlosy przez dwoch fryzjerow , suche , łamliwe i wypadały. A po serii zaaplikowanych odzywek (bodajze 4) wlosy mi znow lsnia i nie wypadaja, wiec goldwell nie zawinil na pewno a zapewne fryzjerka...ehhhh cudne zdjecia b&w, a ta sliczna blondyneczka to moja przyszla szwagierka :) ehhh az dumna z niej jestem :)

W fabryce Fryzur jest dosc tanio i można zrobic od razu makijaż, robi go alicja(wizażystka, charakteryzatorka), najważniejsze nie ma kosmicznych cen( poniżej 100zl za makijaż), dojeżdża do klienta, nie pracuje na jakis tanich kosmetykach typu cienie z rossmana za 2,50 tylko na pożądnych kosmetykach. Sprobujcie w sopocie. Ja czesalam sie na sylwestra i robilam tam makijaz( trzymal sie nie naruszony przez cala noc). Sprobujcie a nie pożałujecie
:)
:)