Widok

Kto byl w salonie Chantilly w Gdańsku?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć wszystkim!
Była dzisiaj w salonie Chantilly w Gdańsku na ul. Węglarskiej. Ale tam są piękne suknie i bardzo miła obsługa, wszystko doradzą.Przymierzałam z parę różnych sukien ale jedna najbardziej wpadła mi w oko nie znam jej nazwy ale jak będziecie tam to ona wisi na ostatnim manekinie, które są ustawione w rzędzie po prawej stronie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jakie ceny?
za wypożyczenie biorą połowę czyli ta co ja chciałam 1300zł i zmieniają Ci w tej cenie co chcesz
ja bylam:) bardzo mila obsluga dziewczyny doradzaja:) jak pytalam o cenen to ta suknia ktora ja chcialam to wypozyczenie 1700zl a kupno nowej 2300zl wiec bez sensu wypozyczac skonczylo sie na tym ze wybralamw beauty gdzie bardzo polecam naprawde wszystko bylo super i widac ze babki znaja sie na rzeczy i sa szczere

A gdzie byłaś w salonie Beuty?? we wrzeszczu ? :) nie wiem, gdzie pójść najpierw ;)

up;)
bylam, mierzylam, kupilam:)i polecam
A ja spotkałam się w tym salonie ze zgoła odmienną obsługą. Hmmm... jaką obsługą? Raczej ignorancją, brakiem zainteresowania klientem, brakiem kultury i profesjonalizmu.
-.-
Ja byłam w Chantylly , piękne suknie i ceny przystępne i obsługa bardzo miła i profesjonalna. Polecam.
koczana a jaka ssuknie kupiłaś? Może wkleisz fotki
no wlasnie mam ten problem, ze nie moge znalezs zdjec w necie,a teraz jestem za granica, a suknia czeka w polsce:)musze siostre poprosic,zeby mi ja obfotografowala i wtedy cos wstawie:)
Ja też byłam i kupiłam :) Panie bardzo miłe i uprzejmę - same namawiały mnie na przymierzenie kolejnych sukni! Nie było to dla niech żadnym problemem. Doradzały i były naprawę pomocne. Szczerze polecam ten salon!

Słonko wklej zdjęcie sukni
Proszę:
image

image

Niestety takie malutkie wychodzą :(

kto wie jak wkleić zdjęcia aby wyszły duże? Słonko szkoda, że dobrze nie widać, ale masz podobny gust do mnie:)
Suknia jest na prawdę śliczna, w cenie jest oczywiście dopasowanie do figury , wstawienie koła (na zdjęciach jest bez koła dlatego troszkę "wisi"), oraz na moje życzenie doszycie halki która jest na gorsecie dodatkowo na halkę którą widać na spódnicy.

Jak by ktoś mógł mi podopowiedziec jak wstacić większe zdjęcia to proszę o pomoc. Wstawiałam już wszystkie kody jakie były podane i nadal nic :(

a drogo dawałaś bo ja te co przymierzałam to było już powyżej 2tyś zł a chodzi mi o suknie tiulką na dole i żeby gorset z tyłu był przezroczysty:)
Kupowałam ją w grudniu więc była jeszcze z kolekcji 2007 co miało duży wpływ na cenę. Z 2600 zeszło na 1450 więc to spora różna. Nie zależało mi na sukni z nowej kolekcji tylko na takiej która mi się spodoba i w której się będe dobrze czuła a ta taka własnie jest. A i cena miała dla mnie znaczenie, ponieważ sami płacimy za swoje wesele. Jestem w 100% zadowolona :)

No to fajnie,że Ci sie trafiło jak byłam w to nie widziałam tanich. Zastanawiam się nad kupnem Farage Galaxy 4000 ale używanej lub nad wypożyczeniem. Bo tak samo wyprawiamy z narzeczonym sami wesele i każdy grosz sie liczy. zresztą sama dobrze o tym wiesz. Pozdrawiam
To w sumie jak ci się tak podoba ta suknia to możesz chyba ją wypożyczyć ? Wtedy pewnie cena będzie ok?
Raczej kupię ją ale oczywiście zawsze mogę coś innego wypatrzeć bo byłam w chantilly i tam też fajne mają suknie tez wypożyczają) ale wole po przymierzać i zobaczyć, w której mi jest lepiej i jak się w niej czuje. Może mi się ona podobać ale nie wiem jak będzie na mnie leżeć (we wtorek się okaże:))
No dokładnie , trzeba poprzymierzać , bez tego ani rusz.
podrapałam tam sie nieźle jedną suknią ...
Jeśli chodzi o wybór sukni - w sumie nic szczególnego (raczej mało skomplikowane fasony, dużo ciemnych koronek których nie trawię)

Ja jestem juz po ślubie i też kupowałam w Chantilly w ubiegłym roku pod końcie lutego, a ślub miałam we wrześniu. Chciałam wypożyczyć ale oni wtedy jeszcze niewypożyczli :-( Kurcze to była pierwsza suknia którą włożyłam o odrazu mi się spodobała :-) cena 2500zł + bolerko doszyte na zamówienie :-) można ją zobaczyć http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=458968&t=454082. Panie były bardzo miłe bo byłam kilka krotnie na przymiarce bo ja mam rozmiar 38 a suknia była rozmiaru 40 :-) i trzeba było ja poprawiać

Madzia
ja też już prawie kupiłam suknie z salonu Chantilly. Mówię prawie bo wpłaciłam zaliczę a drugą polowe płace przy odbiorze w marcu. Sukienka była szyta na mój projekt. Zamawiałam ją pod koniec listopada bo wtedy były ceny ze starej kolekcji.. sukienka będzie kosztować 2100... gdybym zamówiła ja juz w nowej kolekcji to Panie wyliczyły mi ja na ok 3400-3600 wiec sporo zaoszczędziłam. Suknie na zamówienie szyją do 10 tygodni ale ja przeniosłam sobie odbiór na początek marca... do tego dochodzi jeszcze 5 tygodni przymiarek (1 w tygodniu) i suknie odbiorę w połowie kwietnia tak jak chciałam.... obsługa przemiła.....POLECAM....

tylko nie daj się wkręcić w dodatkowe koszty bo mnie tak troche wkręcili że musiałam dodatkowo zapłacić za halkę :-( a i przymierzaj ile wejdzie aż to bedzie to o co ci chodziło nawet jesli miała byś iść 10 razy najlepiej idź z kimś obiektywnym znajomym lub siostra czy mamą aby ci podpowiedziały czy jest ok bo te panie są super ale im dużej chodzisz tym uważają że jest ok a wcale tak nie jest :-)

Madzia
Dzięki za rady dziewczyny ale jednak kupiłam używaną Farage Galaxy model 4000(szyta jak na mnie) tylko muszę ją jeszcze wyprać ale to dopiero przed ślubem:)
hej jak bylam w grudniu w polsce to kupilam u nich sukienke tzn dol tak jak byl w salonie a gore po swojemu wymyslilam, efekty dopiero zobacze przed slubem, ale najbardziej ujelo mnie podejscie pan, ktore byly mega cierpliwe, uprzejme i potrafily doradzic bez narzucania opinii oraz wiedzialy kiedy powinny dac wolna reke.

uważam że bardzo dobrze zrobiłaś że odkupiłaś suknię po co narażać się na zbędne koszty :-)

Madzia
wklejam powiekszona suknie slonka

image
dzięki :)

do góry