Widok
Kto korzysta z uslug zarzadcy rednet management?
Zarzadca zlokalizowany jest we Wrzeszczu na Stefana Batorego. Jestescie zadowoleni? Ja i kilka innych osob jestesmy zadowoleni ale mamy zarzadce od niedawna. Moze ma ktos dluzsze doswiadczenie niz kilka miesiecy?
dla zainteresowanych podaje link
http://rednetmanagement.pl/
dla zainteresowanych podaje link
http://rednetmanagement.pl/
na wcześniejszym osiedlu, na którym mieszkałam też zarządzał Rednet i moim zdaniem wywiązywali się bardzo dobrze, a opłaty były naprawdę konkurencyjne. Teraz też nie mam zastrzerzeń. Z doświadczenia wiem, że można trafić naprawdę na beznadziejnego administratora, bo i takich w życiu spotkałam, więc naprawdę nie ma co narzekać.
Ale na jakim osiedlu?
U nas w Gdansku na Quattro Towers ostatnio zmienilismy zarzadce ( w ramach rednetu). Poprzednia osoba po prostu nic nie robila. Kompletna olewka tego co bylo do zrobienia. Mozna bylo wysylac zgloszenia a reakcji zero. Zagrozilismy, ze jak nam nie zmienia zarzadcy to poszukamy innej firmy. Mamy w tej chwili kobiete mamy nadzieje, ze bedzie lepiej. Ale dzisiaj 8 marca, do konca marca trzeba zrobic spotkanie wspolnoty a my nawet nie dostalismy sprawozdania do przejrzenia za 2012 itd. Jak tak dalej pojdzie to faktycznie wyrzucimy red net w kosmos.
W kazdym razie jak ktos nie musi to niech omija ta firme szerokim lukiem!
U nas w Gdansku na Quattro Towers ostatnio zmienilismy zarzadce ( w ramach rednetu). Poprzednia osoba po prostu nic nie robila. Kompletna olewka tego co bylo do zrobienia. Mozna bylo wysylac zgloszenia a reakcji zero. Zagrozilismy, ze jak nam nie zmienia zarzadcy to poszukamy innej firmy. Mamy w tej chwili kobiete mamy nadzieje, ze bedzie lepiej. Ale dzisiaj 8 marca, do konca marca trzeba zrobic spotkanie wspolnoty a my nawet nie dostalismy sprawozdania do przejrzenia za 2012 itd. Jak tak dalej pojdzie to faktycznie wyrzucimy red net w kosmos.
W kazdym razie jak ktos nie musi to niech omija ta firme szerokim lukiem!
Na naszym osiedlu od niedawna zarządza Rednet i póki co jest naprawdę dobrze. Z wcześniejszym zarządcą mieliśmy dużo przejść i spraw, których nie można było rozwiązać , a teraz się okazuje, że jednak były do rozwiązania, tylko potrzeba było zarządcy, który faktycznie będzie chciał je rozwiązać i jak na razie w tej kwestii Rednet sprawdza się bardzo dobrze
jest zaniedbane i brudne, bo Koordynatorka grupy sprzątającej , nieba by pracownicy mieli środki i sprzęt do pracy, w dodatku pracownicy są okradani, a mopy i ścierki każe brać do domu i prać . to chore!!!
na obiektach, w trakcie budowy otrzymują takie samo wynagrodzenie(7zł/h )co w już zamieszkałym i czystym osiedlu. Kiedy pracownik nie przyjdzie do pracy drugi musi, bez żadnego wynagrodzenia zrobić to za niego. Tak się nie dzieje w przypadku wielu innych kordynatorów,ale ta kobieta jest wyjątkową manipulantką i pracownicy od niej wieją. to istny "obóz pracy", w dodatku w białych rękawiczkach...
na obiektach, w trakcie budowy otrzymują takie samo wynagrodzenie(7zł/h )co w już zamieszkałym i czystym osiedlu. Kiedy pracownik nie przyjdzie do pracy drugi musi, bez żadnego wynagrodzenia zrobić to za niego. Tak się nie dzieje w przypadku wielu innych kordynatorów,ale ta kobieta jest wyjątkową manipulantką i pracownicy od niej wieją. to istny "obóz pracy", w dodatku w białych rękawiczkach...
Ja się zupełnie z tą opinią nie zgadzam. Zarządca nic nie robi w naszych sprawach, marnuje pieniądze na nikomu nie potrzebne słupki, droga wyjazdu z osiedla od roku jest w takich dziurach że szybciej się nią idzie piechotą niż jedzie samochodem. Telefony nic nie pomagają, cokolwiek z nimi załatwić to jest męka. I dla nas i chyba dla nich, bo ton w jakich rozmawiają wskazuje że są bardzo znudzeni rozmową. Są duże zastrzeżenia co do gospodarowania pieniędzmi, wyboru dostawców a przede wszystkim do terminów realizacji napraw czy innych zleceń. Generalnie zastrzeżenia są do wszystkiego...
Koszmarny zarządca, zero kontaktu, opiekunowie osiedla nie odbierają telefonów, a na maile czasem odpisują a czasem nie. Zgłoszonych spraw nie załatwiają. Osiedle nowe, ale trawa nie skoszona, a ogrzewanie wciąż na maxa, więc na klatkach tropiki bo nie da się doprosić aby wyłączyli, chociaż już mamy maj! W mojej ocenie zupełny brak doświadczenia i profesjonalizmu.
Służalczy w stosunku do dewelopera... Mieszkańcy w szale.
Nie polecam, ale jeśli ktoś lubi wydawać pieniądze praktycznie za nic to czemu nie.
Służalczy w stosunku do dewelopera... Mieszkańcy w szale.
Nie polecam, ale jeśli ktoś lubi wydawać pieniądze praktycznie za nic to czemu nie.