Widok

Moja Żona nie chce sie ze mną kochać

I nie pomaga już nic ... Rozmowy były , prośby były a błagać nie chcę.
Co z kobietą moją jest nie tak.?
Nie wytrzymam tak długo. A potem bedzie wszystko moją winą...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak to już jest, tej stronie której mniej zależy ma przewagę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co jeśli ona cię już nie kocha? I jest z tobą tylko dlatego, że tak jest jej wygodnie - dom posprzątany, zakupy, jest też kasa, którą oddajesz. A to, że nie chce się z tobą kochać? To już nie jej zmartwienie. Myślisz, że ona może mieć kochanka? Bo co to za miłość, skoro nie jest odwzajemniona - to największa trucizna.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
"Mężczyźni ponoć istnieją" ;)

też tak słyszałam :D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Seks to nie wszystko. Ale wszystko bez seksu to NIC. Jeżeli nie ma seksu od 3 miesięcy to jest poważny sygnał, że w związku jest bardzo źle. I jeszcze nie mówił jak wygląda ten seks, czy nie jest wyproszony, z łaski...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Straszny obrazek :D
Ruda czyni cuda :-)
Czasem gubię się w życiu,czasem upadam
Czasem się wspinam do góry
Lecz chcę być szczęśliwa
Taa,ale to że rano popyla do sklepu,ogarnie mieszkanie,nie wyklucza iście samczego zachowania w łóżku
Lecz chcę być szczęśliwa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Ruda czyni cuda :-)"
No właśnie nie czynię i tu jest problem :P

A facet w łóżku ma być samczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj,tam,oj tam,bo to musi swój na swego trafić i wtedy cuda same się dzieją:-)
Lecz chcę być szczęśliwa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To dość smutne. Postaraj się ja jakas nakrecić podniecic. A moze ona ma jakies ukryte fantazje? Moze uda Ci sie cos ciekawego znalezc na komdaxcom Życzę powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zależy w jakim wieku jest:-)
Gdy twe dziewczę ma ochotę
tylko w święta i sobotę
trzeba sprawdzić kto jej krocze
obsługuje w dni robocze.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
@funky_koval
Ale tak łatwo pisać.. TM nadal milczy

Może mu w końcu dała i chłop teraz nie może się teraz pozbierać :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czasami wystarczy się umyć... Brak higieny u partnera może być przyczyną, a jednocześnie czasami ciężko o tym problemie wspomnieć w rozmowie. Nie sugeruję, że tak jest w Twoim przypadku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Aaaa, to juz wiem dlaczego na urodziny i swieta dostaje zel pod prysznic i dezodorant ;) Ale moja i tak nie chce sie ze mna parzyc :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Weż się w garść człowieku.
Seks to nie gadanie tylko działanie.
Wstaniesz jutro rano to powiedz żonie " Kochanie, nie idę po bułki. Od dziś na śniadanie będą parówki na gorąco"
Daj kobiecie pooddychac chwile i nie cisnij. Różnie bywa.
Tylko nie zaczynaj gry, w której seksu używa się jako karty przetargowej. To brzydka gra i nie ma w niej wygranych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
~randall
Brawo i ktoś tu w końcu sensownie pisze . To prawda nie ma kija i marchewki w pożądaniu , boi ono jest alb go nie ma . Jednak jest nadzieja , że Twoja żona Cię nadal kocha tylko musisz w niej wzbudzić owe pożądanie . Niestety każdy z nas potrzebuje bodźców a my na forum możemy tylko gdybać . ponieważ nie znamy Was i nie wiemy co lubicie . Ale jedno wiem na pewno, że wiej u Was nudą i rutyną , dzień jak codzie aż do obrzygania (przepraszam za słowo ) . Trzeba Wam emocji , namiętności wzbudzenia tego co przez rutynę schowaliście bardzo głęboko ... ale pamiętaj nie ma sytuacji bez wyjścia i wielki szacunek , że walczysz o miłość ...
"Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to
wpływu. Możemy udawać, że nie kochamy. Możemy przywyknąć do drugiej
osoby. Możemy przeżyć całe życie w przyjaźni i wzajemnym zrozumieniu,
założyć rodzinę, kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć orgazm,
a mimo to czuć wokół żałosną pustkę, wiedzieć, że czegoś ważnego brakuje."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Tylko nie zaczynaj gry, w której seksu używa się jako karty przetargowej" - przecież to kobiety używają seksu jako karty przetargowej! Już pewnie setki tysięcy lat temu jakaś kobieta dala do zrozumienia upatrzonemu jaskiniowcowi, ze da się wychędożyć, jeśli zrobi jej ładny grzebień z kości albo inne cudo. Nie mowie, ze tylko dobra materialne staja się przedmiotem tej gry. Kiedy staraliśmy się o dziecko moja zona miała większą ochotę. Czy byłem wtedy bardziej atrakcyjny niż przedtem i potem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Problem musi być bardziej złożony niż to się wydaje na pierwszy rzut oka. Większość kobiet nie sypia z mężczyznami jedynie by zaspokoić swój popęd seksualny. My jesteśmy w stanie zupełnie z tego zrezygnować gdy partner przestaje być dla nas atrakcyjny. A na atrakcyjność mężczyzny składa się bardzo dużo różnych cech i każda wymieni inne. Proponuję przeprowadzić szczerą rozmowę z partnerką, spytać co jej nie pasuje w Waszym związku, samemu również powiedzieć o tym co Cię boli a może uda Wam się jeszcze uratować to co Was łączyło. Życzę tego z całego serca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gry (18 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

forum zablonkowe na trojmiasto pl (5 odpowiedzi)

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

do góry