Widok

PLICHTA salony - warto tam podjąć pracę?

Bardzo dużo ogłoszeń - zatrudnię - na portalach z pracą. Trochę już obserwuję te ogłoszenia i od paru miesięcy wciąż są te same. Czy to oznacza, że nikt nie chce tam pracować czy taka jest rotacja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co wiem to niezły wyzysk u tego "kapitalisty",może dlatego taka rotacja...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo mało osób z branży moto co chce tam pracować!
Wiedzą jak jest, bo informacje o rzetelnym pracodawcy szybko się rozchodzą. Niedługo Plichta będzie miał za pracowników cukierników, budowlańców, stoczniowców, ogrodników i tych co dzisiaj pod klatkami piwo piją. BORYS SZUKAJ INNEGO PRACODAWCY!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam , gdzie godziwie płacą za pracę nie muszą szukać pracowników. Tam pod bramą ludzie stoją i czekają , aż zwolni się miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poziom mechanika odzwierciedla płaca . Na rynku brak dziś mechaników wiekszości to partacze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

WYPOZYCZALNIA SAMOCHODOW OS (10 odpowiedzi)

Witam Czy moze ktos polecic mi dobra ,sprawdzona wypozyczalnie samochow na terenie 3miasta....

Hyundai ix35 czy Kia sportage (8 odpowiedzi)

witam! zastanawiam się nad kupnem nowego auta. Nie wnikając w szczegóły, które auto byście...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (23 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...

do góry