Widok

PLICHTA salony - warto tam podjąć pracę?

Bardzo dużo ogłoszeń - zatrudnię - na portalach z pracą. Trochę już obserwuję te ogłoszenia i od paru miesięcy wciąż są te same. Czy to oznacza, że nikt nie chce tam pracować czy taka jest rotacja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co wiem to niezły wyzysk u tego "kapitalisty",może dlatego taka rotacja...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo mało osób z branży moto co chce tam pracować!
Wiedzą jak jest, bo informacje o rzetelnym pracodawcy szybko się rozchodzą. Niedługo Plichta będzie miał za pracowników cukierników, budowlańców, stoczniowców, ogrodników i tych co dzisiaj pod klatkami piwo piją. BORYS SZUKAJ INNEGO PRACODAWCY!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam , gdzie godziwie płacą za pracę nie muszą szukać pracowników. Tam pod bramą ludzie stoją i czekają , aż zwolni się miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poziom mechanika odzwierciedla płaca . Na rynku brak dziś mechaników wiekszości to partacze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

BMW DOBRY MECHANIK (39 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

Mój pierwszy samochód (209 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

Samochód z komisu - czy warto? (33 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

do góry