Widok

Kto ma slub w Gdyni u Ojców Redemptorystów na Portowej?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zmieniły nam się troszkę plany co do kościoła i zadecydowaliśmy, że weźniemy tam gdzie mój luby miał chrzest. czy ktoś zna ten kościoł od strony ślubnej itp.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc!
my bierzemy tam slub 26.08.06 ;) a wczesniej, tj 01.07 moj kuzyn ;)
nie bylam na zadnym slubie w tym kosciele (choc od urodzenia jest to moja parafia) ale wydaje mi sie,ze ebdzie pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (na pewno lepiej niz w kosciele "wiecznego remontu" - z rusztowaniem (na swietojanskiej) ;)
w NSPJ nie podobaja mi sie lampy (uliczne) w srodku, ale ogolnie kosciol jest OK ;)

mimo wszystko Redemptorysci dla mnie sa najodpowiedniejsi i mojemu narzeczonemu niepochodzacemu z trojmiasta - tez kosciol oo.Redemptorystow najbardziej sie podoba (w zasadzie nie podoba mu sie zaden inny!!) ;)

image

image
hehe kościół wiecznego remontu, dobre :))
Dlatego ja uparłam się na mały kościoł, kolegiatę na świętojaskiej ;))

image
Cześć. My też bierzemy ślub w tym kościele. I mam jedno pytanie- jakie dokumenty są potrzebne do spisania protokołu???
pozdrawiam
jesli chodzi o redemptorystow - to doklanie nie wiem (jeszcze nie spisywalismy protokolu) ale z tego co sie orientowalismy, to akty urodzenia, chrztu/bierzmowania (nie trzeba, jesli chrzest byl w tym kosciele) swiadectwo uczeszczania na religie i pieczatki z poradnictwa&kursu ;) to chyba tyle.... CHYBA...
ale generalnie potrzeba tych samych dokumentow co we wszystkich innych parafiach
a jakiego dnia bierzecie slub????

image

image

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry