Widok

Kto miał/ ma wesele w restauracji Nordowi Mol w Celbowie/kPucka??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jw Proszę o opinie? Planuję tam wesele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie miałem tam wesela, ale w październiku będę miał 30-lecie ślubu. Od kilku 2 lat jestem stałym bywalcem. Przesmaczne jedzenie i miły personel.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja siostra była tam w weselu w zeszłym roku i chwaliła sobie, więc i ja postanowiłam tam robić wesele.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przyłączam się do pozytywnych opinii. Robiłem tam zdjęcia na weselu (sala na górze) i było naprawdę bardzo fajnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja siostra miała wesele w Nordowi Mol na Kaszubach. Powiem, że rewelacja - sale duże, jedzenie dobre, obsługa miła i szybka. Sam wystrój lokalu - to stary, kaszubski dworek - naprawdę robi wrażenie. Miło i przytulnie. Na zewnątrz park z młyńskim kołem i strumykiem, skansen kaszubski, mini-zoo. Po prostu super miejsce na wesele, które pamięta sie do końca życia
Keep it coimng, writers, this is good stuff.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
YblnwS wtrhjswhtjsz
Czyli ogólnie zadowoleni byli. Powiem szczerze, że tez właśnie zastanawiamy się z narzeczonym nad tym miejscem. Bardzo nam podoba ten kaszubski klimat. Tylko boimy się czy jedzenia wystarczy. A właśnie jeśli można wiedzieć. Czy siostra kojarzy, które menu wybrali?
hej! ja będę miała tam wesele za 2 miesiące;) na codzień pracuję na innej sali więc mam rozeznianie co do ilośći w menu. My wybraliśmy pośrednią opcję (chyba pakiet komfort) i myślę,że jedzenia spokojnie wystarczy;) w maju byłam tam na komuni... jedzenie przepyszne!:)

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry