Widok

Kto na siłownię albo fitness??:)

Nie znam jeszcze dobrze trójmiasta, więc jeśli ktos poleciłby mi jakis przyjemny klub fitness, byłabym ogromnie wdzięczna:) Poza tym jeśli ktoś ma ochotę się poruszać a nie ma z kim, zapraszam:)

monika,
ggg333@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ten temat był już 1000x poruszany tutaj, poszukaj odpowiedzi chociażby w wątku 'kto zapisze się ze mną na fintes"
Polecam www.bodyinmotion.pl - Fitness, nordic walking, trener osobisty...warto. Z resztą popytaj uczestniczek :)

FOTOGRAFIA ŚLUBNA, CHRZTU, REKLAMOWA, OKOLICZNOŚCIOWA
http://www.fotograf.sopot.pl
to zalezy gdzie mieszkasz wybieraj by był jak najblizej zamieszkania
Skończcie DEBILE spamować FORUM tymi idiotycznymi komentarzami o argonaut....widać nie macie tam bardzo cienko z klientelą skoro aż tak musicie w każdym poście zawalać niby to reklamą. Prawda jest taka, że jak ktoś przyjdzie do Was RAZ i się przekona jak tam jest to już więcej nie zawita....ten post jak i wiele innych z waszym udziałem (SPAM) trzeba zgłosić do moderatora...a karą powinno być usunięcie z prezentacji bez zwrotu pieniędzy

Inne tematy z forum Sport

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Czy pływanie naprawdę jest TAK korzystne? (7 odpowiedzi)

Pływanie przypuszczalnie bardzo pomaga w rozładowaniu napięcia mięśniowego i ogólnie pomaga w...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

do góry