Widok
W zeszłym roku byłam świadkową i to ja zorganizowałam całą imprezę. Panna Młoda tylko powiedziała mi kogo mam zaprosić.
W tym roku ja mam wesele, ale jakos się nie zapowiada, żeby ktoś zorganizował mój panieński. Moja świadkowa jest w Anglii, więc pewnie przyjedzie dopiero na wesele. A kuzynka, u której byłam w zeszłym roku świadkową jest w ciąży i termim ma na 12 sierpnia (moje wesele jest 8 sierpnia) więc pewnie jej nie będzie ani na panieńskim ani na weselu.
Zostaje mi zorganizować sobie sama panieńskie, ale to chyba nawet lepiej, bo nie będzie jakiś dziwnych niespodzianek.
W tym roku ja mam wesele, ale jakos się nie zapowiada, żeby ktoś zorganizował mój panieński. Moja świadkowa jest w Anglii, więc pewnie przyjedzie dopiero na wesele. A kuzynka, u której byłam w zeszłym roku świadkową jest w ciąży i termim ma na 12 sierpnia (moje wesele jest 8 sierpnia) więc pewnie jej nie będzie ani na panieńskim ani na weselu.
Zostaje mi zorganizować sobie sama panieńskie, ale to chyba nawet lepiej, bo nie będzie jakiś dziwnych niespodzianek.
mi organizuje wieczór moja świadkowa :) ja podałam listę gości a ona straszy mnie już swoimi pomysłami :P w zeszłym roku ona miała ślub i w taki sam sposób ja jej organizowałam wieczór, choć nie byłam świadkową (miała dwóch świadków).

Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !

Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !