Widok

Kto się odważy hulajnogą dojeżdżać do pracy?

Opinie do artykułu: Kto się odważy hulajnogą dojeżdżać do pracy?.

W Japonii czy Czechach nikt nie ogląda się ze zdziwieniem widząc mężczyznę w garniturze, który jedzie na hulajnodze do pracy. W Polsce taki widok nadal zaskakuje i potrafi być powodem do żartów - przecież hulajnoga jest dla dzieci. Czasem po tej myśli pojawia się kolejna - a może to nie jest głupi pomysł.

W Czechach jednym z haseł reklamujących hulajnogi jest wdzięcznie brzmiące "zadek neboli" pokazujące, że hulajnoga to dobra alternatywa dla roweru. Poza tym, że co wrażliwszym ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odwaga do jazdy hulajnoga to pikuś ale odważyc się na opinie innych to jest coś

wspaniałe ze o tym piszecie bo problem jest w mentalności ludzi to zdziwienie komentarze osób tu piszących wyśmiewajacych niedowiarki traktowanie z góry jeśli ktoś jedzie hulajnoga to dziecko pewnie itd....stereotypy o wszystko trzeba walczyć w Polsce bo to Nowość jakim cudem Czesi są tacy na luzie i patrzą pozytywnie i tyle ich tam jeździ praktycznie w karzdym temacie nas wyprzedzają jak oni to robią hymm mądry naród nie kłótliwy ....luzik .....kocham nasz portal 3m.pl poruszacie ważne tematy edukujcie ludzi brawo dobra robota naprawdę jest to lepszy portal od wp.pl onet.pl itp ...lokalnie ciekawie można korzystać z w realu z waszych informacji cały czas się zastanawiałem czy kupić tą elektryczna hulajnoge terax juz wiem ze napewno warto kupuje .....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

pod górkę i pod wiatr

będzię trudno uzyskać taką prędkość
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A biegacze? Też stanowią zagrożenie dla innych pieszych. Wlepiać mandaty za prędkość!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

opinia

Hulajnoga jest tak samo debilna jak dojazd rowerem.
Bez różnicy...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 28

Czy ktoś już jeździ hulajnoga elektryczna??Gdzie polecacie kupić? ?😀🚵🚴🚲

Czy są jakieś sklepy z hulajnoga mi elektrycznymi w 3 mieście ??Gdzie można by pojeździć na próbę? ?koło sklepu zobaczyć na żywo ??przekonać się?...czy da rade np jechać pod górę z osobą 100 kg i na ile realnie starcza Energi bateria jaka jest żywotność tego cacka wie ktoś coś napiszcie komentarze ....podzielcie się wiedzą 🔮📺📻🐶🐕🚲🚴🚵🔴🔵😊😀
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

odpowiedź

Jazda rowerem to obciach, tak samo jak białe skarpetki i wsuwki...
Rower = czereśniactwo.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 23

Ironia

Ty na hulajnodze, a twoja żona w tym czasie na...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto zachować gdzieś Twój wpis

0dnośnie pomysłow idiotów od komunikacji zbiorowej. Są ciekawsze zajęcia niż spędzanie pół życia w tramwaju.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hulajnoga z napędem elektrycznym

i siodełkiem to jeszcze hulajnoga?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"W końcu spełnia dwie zasady: dba o środowisko rezygnując z samochodu i o zdrowie ruszając się na świeżym powietrzu"

Ciekawe ile CO2 w stosunku do mocy jaką może osiągnąc wydziela człowiek. Czy to faktycznie takie ekologiczne skoro dzisiejsza idiotyczna ekologia skupia się na CO2.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja hulam po Sopocie

Hulam wszędzie, mam swoją hulaluśkę dla dorosłych i 2-kę dzieci-przedszkolaki ma swoje. choć czasem potrafię postawić syna z przodu i jechać razem z nim na jednej. Odprowadzanie dzieci, zakupy w plecak i wio do pracy, szybkie i nagłe wyskoki z domu (by np.zarejstrować dzieci do przychodni, odebrać awizo z poczty, skoczyć po wałówkę do Teściowej, albo zapomnianą kostkę masła do sklepu itd). Latem jeździłam i będę teraz na plażę, z parawanem i parasolem przyczepionym do kierownicyi torbą z gadżetami dla siebie i dzieci na ramieniu. Mam światełka więc i po zmroku hulam, nawet w obcasach na babskie spotkanie. Jeśli ktos ma zajawkę to niech śmiga na czym chce. Ja czerpię garściami. Chcieć to móc. :)
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 3

NIE

to już inwalidztwo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Szwajcarii to norma...

Dorośli nawet w garniturach, spódnicach jeżdżą do pracy. Pod miejscami pracy są specjalne stojaki nie tylko na rower ale i na hulajnogi.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie mam białe skarpetki do białych adidasów i tak przez cały rok. Do tego jeżdżę rowerem w sezonie a poza sezonem benzyniakiem, nie uznaję diesli
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hulajnoga

nie jest zbyt zdrowa. Obciąża się jedną stronę ciała i skrzywienie kręgosłupa gwarantowane.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

"za każdy przejechany rowerem km 1 zł dla pracownika"

jeżdżę 18km w jedną stronę - niezłą kaskę bym dostała...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

no tą hulajnogą elektryczną, którą pokazujecie i reklamujecie na zdjęciach chętnie będę dojeżdżał do pracy, której niestety nie mam, ale może producentowi się przydam i zacznę ją reklamować jeżdżąc nią po trójmieście szukam pracy więc chętnie zareklamuje produkt na ulicach. Podaję kontakt lgkonrado@gmail.com
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

promocja prawdziwej męskości
rurki i hulajnoga
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

polecam skuter lub motorower, pali niewiele, zaparkować można niemal wszędzie i na widok korka można czmychnąć w boczną uliczkę
no i jest tani
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry