Widok
Moje dwie- robione w Gdańsku wyszły rewelacyjnie; oprócz tego że dobrze się trzymały, to te trzy na krzyż włosy po nich były miękkie i zdrowe. Fale też takie bardziej naturalne. Tych zakladow juz nie ma :(
A ten trzeci raz w Brzegu- porażka. Srebrne nożyczki Polski.. Ha-Ha! Wyszła mi jakaś koszmarna mokra włoszka, ktora wsadzilam pod kran od razu po przyjsciu. Potem bylo nie lepiej :(
A ten trzeci raz w Brzegu- porażka. Srebrne nożyczki Polski.. Ha-Ha! Wyszła mi jakaś koszmarna mokra włoszka, ktora wsadzilam pod kran od razu po przyjsciu. Potem bylo nie lepiej :(
[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
Ja robiłąm trwała z 5 razy i powiem tak..pierwsza była rewelacyjna,każdy fryzjer mysłał że mam naturalne takie kręcone...niestety dziewczyna fryzjerka która mi to robiła już nie pracuje(ale wyszło mi dlatego że bardzo sie dziewczyna przył,ożyła-robiła trwała na włosach do pasa pierwszy raz i bała sie bardziej niż ja,wieć dopilnowała żeby płyn był położony odpowiednio na dobry czas i nie spalił włosa...Pożniej następne trwałe to był szok.Pierwsza robiona w Gabrielu przez ,,pana"to szok,małe loczki które pod naporem cieżkości robiły mi talerz na głłowie a mam drobną twarz-czułąm sie jak lew. Następne były jeszcze gorsze jedna mi spaliła włosy tak że miałam różnice na długości 10 cnmetrów. Po kolejnym czasie postanowiłam zrobić lekką i powiem jedno było super ale mimo podanych włosów efekt był krótki,tak okołó miesiąca,póżniej tylko lekkie sianko...Ale po śłubiku zamierzam zrobić na razie ,,obserwuję"osobe która ma super trwała niebawem przejde do operacji wyciągania numeru do tego fryzjera.
jak będziecie wiedziały gdzie jest dobry fryzjer co zrobi trwałą, to piszcie.