Widok

Kto wie czy jest salon fryzjerski w centrum Matarnia????

Mam pytanie czy ktoś wie czy jest jakiś salon w centrum handlowym Matarnia dziękuje za info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na terenie samego centrum nie ma salonu fryzjerskiego jest tylko stoisko Everynails- punkt manicure ale na wysokości przystanku autobusowego jest salon fryzjerski http://www.salon-anna-gdansk.pl/index.php/kontakt
dziękuje
Witam tam jest strasznie.......
Widziałem ogłoszenie na trojmiasto.pl o naborze fryzjerów wiec juz zaraz będzie.Bedzie blisko.
Witam będzie salon Le Sens Gold..
Witam,
OD 7 listopada ruszył nowy salon fryzjerski HAIR STUDIO tuz obok restauracji polecam, to już ich drugi salon w 3CITY
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
chyba chodzi o Hair studio w ch matarnia (Robert Terefenko)..
szkoda tylko, że nie można zobaczyć ich warsztatu - nigdzie nie widać zdjęć z efektu końcowego: jak strzygą, modelują czy układają fryzury... nie słychać, żeby się szkolili - żadnych informacji nie znalazłam by organizowali szkolenia z udziałem osób chętnych" z ulicy" - większość dobrych zakładów fryzjerskich ciągle się szkoli, bo jak być dobrym gdy klientów jak na lekarstwo. Poza tym najlepszą reklamą jest usługa darmowa - fryzjerzy doskonalą swe umiejętności a klienci mają okazję przekonać się o warsztacie pracy fryzjera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam. Zastanawia mnie pani tok myślenia. Uważa Pani ze jeżeli nie wstawia ktoś zdjęć swoich prac do internetu to nie warto skorzystać? Zdjęcia wstawia każdy zwykły salon i nie każdej fryzury lecz tej co się jako tako udało i z pomocą photoshop aby kolor podbić. Co do szkoleń to Loreal ma swoją akademie w Gdańsku w której każdy ma obowiązek się szkolić w innym wypadku nie może pracować na tej marce. Wiec dowodem na to ze ktoś się szkoli są jego opinie i stali klienci a nie dyplomy na ścianach które można samemu wydrukować lub wystarczy pójść jako osboa nie znajoma sie na zawodzie i tez się dostanie certyfikat uczestnictwa w szkoleniu.a co do ostatniego to nie słyszałem aby ktoś pracował za darmo na klientach. Od tego jest okres nauki zawodu i to na znajomych i rodzinie się uczy a fryzjer to na szkoleniach ma zapewnione modelki wiec zanim zacznie prace to już zna technikę i nie potrzebuje ludzi z ulicy.
Oczywiście, że jest i to na bardzo wysokim poziomie

Inne tematy z forum Moda i uroda

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

do góry