Widok
na terenie samego centrum nie ma salonu fryzjerskiego jest tylko stoisko Everynails- punkt manicure ale na wysokości przystanku autobusowego jest salon fryzjerski http://www.salon-anna-gdansk.pl/index.php/kontakt
chyba chodzi o Hair studio w ch matarnia (Robert Terefenko)..
szkoda tylko, że nie można zobaczyć ich warsztatu - nigdzie nie widać zdjęć z efektu końcowego: jak strzygą, modelują czy układają fryzury... nie słychać, żeby się szkolili - żadnych informacji nie znalazłam by organizowali szkolenia z udziałem osób chętnych" z ulicy" - większość dobrych zakładów fryzjerskich ciągle się szkoli, bo jak być dobrym gdy klientów jak na lekarstwo. Poza tym najlepszą reklamą jest usługa darmowa - fryzjerzy doskonalą swe umiejętności a klienci mają okazję przekonać się o warsztacie pracy fryzjera.
szkoda tylko, że nie można zobaczyć ich warsztatu - nigdzie nie widać zdjęć z efektu końcowego: jak strzygą, modelują czy układają fryzury... nie słychać, żeby się szkolili - żadnych informacji nie znalazłam by organizowali szkolenia z udziałem osób chętnych" z ulicy" - większość dobrych zakładów fryzjerskich ciągle się szkoli, bo jak być dobrym gdy klientów jak na lekarstwo. Poza tym najlepszą reklamą jest usługa darmowa - fryzjerzy doskonalą swe umiejętności a klienci mają okazję przekonać się o warsztacie pracy fryzjera.
Witam. Zastanawia mnie pani tok myślenia. Uważa Pani ze jeżeli nie wstawia ktoś zdjęć swoich prac do internetu to nie warto skorzystać? Zdjęcia wstawia każdy zwykły salon i nie każdej fryzury lecz tej co się jako tako udało i z pomocą photoshop aby kolor podbić. Co do szkoleń to Loreal ma swoją akademie w Gdańsku w której każdy ma obowiązek się szkolić w innym wypadku nie może pracować na tej marce. Wiec dowodem na to ze ktoś się szkoli są jego opinie i stali klienci a nie dyplomy na ścianach które można samemu wydrukować lub wystarczy pójść jako osboa nie znajoma sie na zawodzie i tez się dostanie certyfikat uczestnictwa w szkoleniu.a co do ostatniego to nie słyszałem aby ktoś pracował za darmo na klientach. Od tego jest okres nauki zawodu i to na znajomych i rodzinie się uczy a fryzjer to na szkoleniach ma zapewnione modelki wiec zanim zacznie prace to już zna technikę i nie potrzebuje ludzi z ulicy.