Widok
Moim zdaniem to :
Mały budżet duże wymagania :)
Jesli ja miałbym czegoś takiego szukać to olalbym Jasień, Ujeścisko i Chełm a poszukalbym na letnicy
Zaletą dzielnicy jest przez parę lat lub paręnaście będzie się mocno rozwijała więc wartość tam mieszkania pójdzie mocno w górę
Z czego co wiem to buduje tam Atal i Robyg a LCC corp też coś tam planuje.
Na te chwile jest jeszcze tam słabo ale z czasem wiem że się mocno rozwinie. Już teraz są plany na sklepy kina i obiekty sportowe .
Jeśli chodzi o deweloperow między atalem robygiem a lcc chyba skupionym się na robygu tylko i wyłącznie :)
Jeśli masz jakieś pytania to zostaw mi proszę swojego meila odezwę się i pogadamy na priv
Mały budżet duże wymagania :)
Jesli ja miałbym czegoś takiego szukać to olalbym Jasień, Ujeścisko i Chełm a poszukalbym na letnicy
Zaletą dzielnicy jest przez parę lat lub paręnaście będzie się mocno rozwijała więc wartość tam mieszkania pójdzie mocno w górę
Z czego co wiem to buduje tam Atal i Robyg a LCC corp też coś tam planuje.
Na te chwile jest jeszcze tam słabo ale z czasem wiem że się mocno rozwinie. Już teraz są plany na sklepy kina i obiekty sportowe .
Jeśli chodzi o deweloperow między atalem robygiem a lcc chyba skupionym się na robygu tylko i wyłącznie :)
Jeśli masz jakieś pytania to zostaw mi proszę swojego meila odezwę się i pogadamy na priv
Zgadzam się, Letnica będzie się rozwijać. Jest dobra nie tylko do mieszkania ale też żeby zainwestować pod wynajem. Na fejsie co i rusz widzę ogłoszenia, że ktoś poszukuje (najczęściej małe mieszkania) ale do zamieszkania też jest ok. Znajomi mają mieszkania na Jasieniu (Optima) i na Letnicy (Lawendowe Wzgórza). Ci z Optimy są tak średnio zadowloleni (głównie dlatego, ze przepłacili za metr), a z Lawendowych sobie chwalą, najbardziej to że pod nosem mają sklepy i szkołę i spory teren zielony a tego teraz nn tych nowych osiedlach jak na lekarstwo.
Z czego co wiem Robyg dawał b. Krótkie terminy (okres od pozwolenia na budowę do oddania mieszkania)
W pewnym czasie nagromadziło się dużo krótkich terminów na wielu inwestycjach a ludzi do pracy zaczęło brakować i
Nie wiem na ile to prawda bo tak mi powiedzieli w Robyg i to kupiłem bo Robyg w Gdańsku buduje bardzo dużo
Ja szukałem mieszkania pod inwestycje na wynajem i po moim riserczi stwierdziłem że warto kupić mieszkanie tylko o wyłącznie w 3 dzielnicach
Śródmieście ,Wrzeszcz lub właśnie letnica
Na samym początku byłem zdecydowany na front park ale zostałem olany przez ich punkt sprzedaży i zdecydowałem się na NADMOTLAWIE właśnie od robyga
W centrum oglądałem Bastion Walowa, nowa grobla, riverfront i aurę
Zdecydowalem się na NADMOTLAWIE chodź jeszcze tam nic nie ma bo oglądałem zajezdnie wrzeszcz które uważam że jest fajne a nadmotlawie ma być jeszcze lepsze i bardziej prestiżowe
Mam nadzieję że się nie zawiodę
W pewnym czasie nagromadziło się dużo krótkich terminów na wielu inwestycjach a ludzi do pracy zaczęło brakować i
Nie wiem na ile to prawda bo tak mi powiedzieli w Robyg i to kupiłem bo Robyg w Gdańsku buduje bardzo dużo
Ja szukałem mieszkania pod inwestycje na wynajem i po moim riserczi stwierdziłem że warto kupić mieszkanie tylko o wyłącznie w 3 dzielnicach
Śródmieście ,Wrzeszcz lub właśnie letnica
Na samym początku byłem zdecydowany na front park ale zostałem olany przez ich punkt sprzedaży i zdecydowałem się na NADMOTLAWIE właśnie od robyga
W centrum oglądałem Bastion Walowa, nowa grobla, riverfront i aurę
Zdecydowalem się na NADMOTLAWIE chodź jeszcze tam nic nie ma bo oglądałem zajezdnie wrzeszcz które uważam że jest fajne a nadmotlawie ma być jeszcze lepsze i bardziej prestiżowe
Mam nadzieję że się nie zawiodę
Norbi: trochę masz rację z tempem sprzedaży w lepszych lokalizacjach, jeśli masz sprecyzowane miejsce to jednak chyba nie warto czekać. Cena niższa będzie na pewno dla ostatnich niesprzedanych lokali w danym już wybudowanym bloku, ale prawdopodobieństwo, że będzie Ci to mieszkanie pasowało jest znikome... Piszesz do 60m2 - 3-4 pokoje, żeby mieszkanie było funkcjonalne to na 60 metrach moim zdaniem może być maksymalnie 3 pokoje...
2018-04-20 12:32:59
jak w centrum to w tej cenie nie wiem czy kawalerkę kupisz- ceny teraz powalają- ja szukam powoli 3 pokojowego w tych samych okolicach i trzeba liczyć ok 450-550 tyś- przy czym za 450 to przeważnie kiepskie położenie w budynku i północna strona i jakieś niewymiarowe itd.