Widok

Która lalka dla 3 latki?AGATKA,NATALIA,NENUCO?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chce kupic siostrzenicy lale na 3 urodzinki.Wybor ogromny,czy mozecie napisac jakimi lalami bawia sie wasze coreczki?czy bobasami?czy juz takimi lalkami z włosami?
mi osobiscie podoba sie lalka Natalia z pieskiem,lub spiewajaca,ale bobas Nenuko tez jest fajny.Prosze doradzcie,nie mam jeszcze doswiadczenia w kupowaniu lal:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja prawie 3 i pół latka bawi się najczęściej Baby Born. Z zalinkowanych lalek wybrałabym bobasa nenuco.
moja ma lale chyba agatke czy inna taka ze mlaska przy piciu i spiewa, ale czesto jest wylaczona i bez tego tez wozi ja i karmi,
ma druga mniejsza ze szmacianm brzuszkiem i raczkami i ta tylko rozbiera, wlosy i czesanie jej jeszcze nie bawi ale ona ma 2 latka, brat nie zwraca na te lalke uwagi , a bobasem sie bawi
dzieki:-)
Ja polecam Hiszpańskie lalki Berenguer. Lalki Bobasy tej firmy wyglądają jak prawdziwe dzieci. W dodatku winyl z jakiego są wykonane powala. Z taką lalą można się wszędzie bawić, nawet w wannie. Moja córa ma bobasa takiego jak ten http://lalki-berenguer.pl/pl/lalki-bobasy/22-nowosc-la-newborn-dziewczynka-lalka-bobas-jak-dziecko.html i jak dotąd jest bardzo zadowolona. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (21 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

do góry