Widok
UG to zenujacy poziom, ale co kto lubi, PG duzo wyzszy ale trzeba sie uczyc ;) , WSB nie znam, WSAiB wcale nie ma nizszego poziomu niz UG, a wykladowcow lepszych bo czesto dojezdzajacych z lepszych uczelni lub po prostu znanych praktykow.
Skonczylam UG, maz WSAiB, co gorsze na UG wykladalam i moje zdanie jeszcze sie pogorszylo, tragedia po prostu.
Skonczylam UG, maz WSAiB, co gorsze na UG wykladalam i moje zdanie jeszcze sie pogorszylo, tragedia po prostu.
Co do WSAIB to gówno się płaci! musisz się na męczyć by zaliczyć. I nie jestg prawda że się płaci i zalicza!!!może w latach 80 tak było ale nie teraz! to juz moja 3 prywatna szkoła! i płacisz za to by nauczyciel /profesor Ci wytłumaczył a nie miał Cię w dupie! Polecam Wsaib a Ateneum jest dla Cymbałów!
Poszłam na kosmetologię na https://wsp.szkolymydlowskiej.pl/ bo moim zdaniem prowadzą ją zdecydowanie najlepiej.
Nie ograniczaj się do swojego miasta, tylko szukaj miejsca, gdzie faktycznie możesz się czegoś nauczyć.
Połączenia pomiędzy miastami są teraz tak dobre, że przejazd z Gdańska do Wawy nie wymaga całego dnia.
Nie ograniczaj się do swojego miasta, tylko szukaj miejsca, gdzie faktycznie możesz się czegoś nauczyć.
Połączenia pomiędzy miastami są teraz tak dobre, że przejazd z Gdańska do Wawy nie wymaga całego dnia.