Widok
Która z Was miała kiedyś buty firmy GROWIKAR???:)
Jak wyżej czekam na opinie. Bardzo podobaja mi sie dwa modele takie z okrągłumi czubkami:) na 5 cmm obcasie tej firmy ale nie spotkałam ich w sklepach i mogłabym zamówic je jedynie w sklepie internetowym ale troszkę boję się bez mierzenia. Jeśli miałyscie buty tej firmy prosze o opinie:)
Ja mimo wszystko chciałabym białe bo nie będe miała innych kolorowych dodatków. A te dwa modele które mi się podobają tez maja tak jak wszystkie RYŁKI bezowe fleki ale akuat te modele mi się bardzo podobają maja takie okragle czubki a nie jak wiekszośc wydłużone:)
miałam buty Growikar na slubie na niskim obcasie i były super wygodne, wogole ich nie czułam. Natomiat z szeroką stopą moze byc problem i nei wiem czy wiekszy rozmiar to rozwiąże. Mi się zdawało że mam szczupłą stópkę a we wszystkich ślubnych butach z palcami i piętą róznych firm (nie zabudowanymi z boku) stopa mi troszkę wystawała, choć nie miało to większego wpływu na wygodę. Ponoć wszytskie sa robione na tych samych podeszwach heh. Wiec na pewno warto wybrac się do Agnes gdzie jets mnóstwo modeli , pomierzyc i dopiero potem zmaówic w necie.
tez z czubkami okraglymi maja dosc duzo miejsca na przednia czesc stopki wiec nie powinno byc zle :)) Tu masz adres pani ktora rozprowadza buty growikara www.bialebuty.pl
WARDYN
ul. Podchorążych 6/11
80-298 Gdańsk
e-mail: sklep@bialebuty.pl
Telefon kontaktowy: 0-696 21 70 40
Zanim swoje kupilam bylam u niej i przymierzylam :))
WARDYN
ul. Podchorążych 6/11
80-298 Gdańsk
e-mail: sklep@bialebuty.pl
Telefon kontaktowy: 0-696 21 70 40
Zanim swoje kupilam bylam u niej i przymierzylam :))