Widok
Ksiega gosci to super pomysl. Widzialam je na paru weselach... Tylko moja uwaga - dajcie ja do wpisu na samym poczatku wesela, zanim jeszcze goscie sobie popija, bo potem wpisy moga byc nie za ciekawe....
Generalnie tradycja jest taka ze za ksiege gosci odpowiada swiadkowa - za jej zakup a takze za to zeby sie wszyscy goscie do niej wpisali. Jedna rzecz z naszych zalatanych glow, kochane przyszle panny mlode ;-)
Generalnie tradycja jest taka ze za ksiege gosci odpowiada swiadkowa - za jej zakup a takze za to zeby sie wszyscy goscie do niej wpisali. Jedna rzecz z naszych zalatanych glow, kochane przyszle panny mlode ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Też myślę, żeby świadkowa się tym zajęła i to właśnie na początku wesela, gdzie wszyscy będą przy stole i łatwiej każdego będzie poprosić o wpis. Moim zdaniem, to super pamiątka, bo wiadomo, kartki z życzeniami mogą się gdzieś zawieruszyć, czy cuś. Atak to wszystko w jednym ładnym albumie. Tak, tak, tak :)
No to juz. Oddeleguj zadanie swadkowej. Jak tak wlasnie robie. Mam 2 druchny i mam zamiar je zaPedzic do roboty rowniez, a co... Tylko jak mam sie napracowac a one tylko ladnie wygladac ;-) ?? Ha ha ha..
Bycie swiadkiem na slubie to powinna byc ciezka praca wiec nie robmy naszym druchnom z gorki tylko - DELEGUJMY!
Bycie swiadkiem na slubie to powinna byc ciezka praca wiec nie robmy naszym druchnom z gorki tylko - DELEGUJMY!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
moim zdaniem podchodzenie do gości do stołu to nie dobry pomysł.
Po 1. zmuszacie gości by w tej chwili się wpisali-nie mają czasu pomyśleć nad wpisem.
Po 2. będziecie miały księgę w sosie od zrazików albo w barszczu;)
u nas było tak ,że księga leżała sobie na osobnym stoliczku, z boku. Goście podchodzili jak mieli wenę;)
a DJ od czasu do czasu przypominał żeby się wpisywalo.
WPisali się wszyscy. Świetna pamiątka.:)POlecam
Po 1. zmuszacie gości by w tej chwili się wpisali-nie mają czasu pomyśleć nad wpisem.
Po 2. będziecie miały księgę w sosie od zrazików albo w barszczu;)
u nas było tak ,że księga leżała sobie na osobnym stoliczku, z boku. Goście podchodzili jak mieli wenę;)
a DJ od czasu do czasu przypominał żeby się wpisywalo.
WPisali się wszyscy. Świetna pamiątka.:)POlecam
Ajka u nas było tak samo. Stoliczek w przyjemnym kąciku sali i DJ zachęcający do wpisów - każdy mógł przemyśleć, co chce wpisać i podejść jak ma ochotę nikt nie był zmuszany a wpisali się prawie wszyscy nawet z rysunkami :)
osobiście zachęcam do zrobienia lub kupienia księgi - miło się czyta takie rzeczy później, a im później tym przyjemniej :)
osobiście zachęcam do zrobienia lub kupienia księgi - miło się czyta takie rzeczy później, a im później tym przyjemniej :)
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
u nas ksiega była i wszyscy goście sie powpisywali Niektórzy to nawet takiej weny dostali ze całe strony zapisali :)
Aha - ja mam śrpodek - teksty do księgi gości do wydrukowania sobie już po odebraniu takiej z pustymi kartkami
Jesli ktos chce to prosze pisac na maila/gadu
Aha - ja mam śrpodek - teksty do księgi gości do wydrukowania sobie już po odebraniu takiej z pustymi kartkami
Jesli ktos chce to prosze pisac na maila/gadu
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

ta księga to fajny pomysł, u nas goście się też wpisywali i teraz mam świetną pamiątke; nasz księga leżała na specjalnym stole nma którym były wszystkie kwiaty od gości, a poinformowaliśmy ich o tym przez mikrofon :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
U nas własnie chodzi o to zeby byla grubsza. Wieszkosc księg jakie widziałam w sklepach mają po 25-30 kartek. Dziewczyny, co same robią księgi tez robią po 30 kartek. My potrzebujemy wiecej, bo po 1- bedzie 80gosci, a po 2 - chcemy powklejac np zaproszenia, winietki i rozne inne "pozostałości":) no i ZDJĘCIA:)))))
karioke - wklej foto
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

W naszej ofercie posidamy również Księgi Gości Weselnych. Ręcznie zdobione wykonywane sa na indywidualne zamówienia klientów. Wykonujemy też winietki, pamiątkowe prezenciki dla gości weselnych jak i podziękowania dla Rodziców w różnej formie i technice.
Niedługo pojawią sie na nzaszej stronie www.glorioza.net.
Pozdrawiam
Elżbieta Dussa
Studio Glorioza
Niedługo pojawią sie na nzaszej stronie www.glorioza.net.
Pozdrawiam
Elżbieta Dussa
Studio Glorioza