Widok
najczęściej kupujemy BoboVitę :) bardzo duży wybór smaków i Gabrysiowi smakują :) owoce tej firmy są gęściejsze niż Gerbera - rano dawałam BoboVitę, teraz na wieczór otworzyłam owocki Gerbera - są jak bardzo gęsty sok ;)
Hippa tez kupujemy - jak są promocje :)
kupujemy też rossmannowskie - Gabryś nie ma nic przeciwko nim :)
aktualnie mam 3 duże słoiczki Gerber szpinak z ziemniaczkami - na wymianę ;) Gabryś woli taki smak z BoboVity :P Gerber zdecydowanie Mu nie smakuje :/
Hippa tez kupujemy - jak są promocje :)
kupujemy też rossmannowskie - Gabryś nie ma nic przeciwko nim :)
aktualnie mam 3 duże słoiczki Gerber szpinak z ziemniaczkami - na wymianę ;) Gabryś woli taki smak z BoboVity :P Gerber zdecydowanie Mu nie smakuje :/
A ja uważam że chyba przesadzacie
Słoiczki wybiramy po daniach a nie po firmie i jak coś daję dziecku to nie patrzę jakiej firmy akurat to jest. Jak czegoś nie lubi to po prostu nie je a ja się nie zastanawiam czy to wina firmy czy produktu...
A dziś ugotowałam zupę buraczkową i nie chciała ... :/
:D
Słoiczki wybiramy po daniach a nie po firmie i jak coś daję dziecku to nie patrzę jakiej firmy akurat to jest. Jak czegoś nie lubi to po prostu nie je a ja się nie zastanawiam czy to wina firmy czy produktu...
A dziś ugotowałam zupę buraczkową i nie chciała ... :/
:D
Hipp - bardzo dobre, zróznicowane dania (no i wiadomo jaka będzie kupka, bo piszą na opakowaniu) ale drogie
BoboVita - dla mojego syna obiadki za gęste i jakieś takie niezbyt aromatyczne - nie lubi za bardzo, nie zjada do końca ( jak na dania po 6 miesiącu miały jak dla mnie za duże kawałki jedzenia i mi sie krztusił)
Deserki mają bardzo dobre za to.
Gerber - jak dotąd najlepsza dla nas firma. Obiadki chętnie zjada wszystkie, są naprawdę smaczne i spory wybór.
Soczki jak na razie tylko Bobofuty wypróbowalismy i są OK.
BoboVita - dla mojego syna obiadki za gęste i jakieś takie niezbyt aromatyczne - nie lubi za bardzo, nie zjada do końca ( jak na dania po 6 miesiącu miały jak dla mnie za duże kawałki jedzenia i mi sie krztusił)
Deserki mają bardzo dobre za to.
Gerber - jak dotąd najlepsza dla nas firma. Obiadki chętnie zjada wszystkie, są naprawdę smaczne i spory wybór.
Soczki jak na razie tylko Bobofuty wypróbowalismy i są OK.