Widok

Który termometr?Ac 322 mascomp czy microlife Nc 100?prosze o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Który termometr?Ac 322 mascomp czy microlife Nc 100?prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam microlife ifr100 ale w praktyce takie termometry słabo się sprawdzają, jak mój synek był chory to za każdym razem pokazywał inną temperaturę (czułam że ma gorączkę a termometr wskazywał normalną) i tak kończyło się na elektronicznym termometrze w pupę, bo tam pomiar był wiarygodny
image
To reklamuj! Ja mam Microlife i bardzo sobie chwalę, więc może trafiłaś na jakiś trefny model. Ja jak swój kupowałam to babka w aptece wspomniała, że one właśnie najrzadziej się psują, a nawet jakby to nie ma problemu z uwzględnieniem reklamacji.
ja mam ten mescomp i szczerze powiem że róznie to bywa raz pomiary są identyczne jak się zrobi kilka a raz wachania np raz jest 37,5 a za minutę w tym samym miejscu 38
image
Ja mam Microlife i jestem zadowolona. Kupilam jeszcze w ciazy i jak ns razie nie przeklamuje;-)
image
Microlife - jedna z Dziewczyn napisala że źle mierzy
trzeba się trzymać kilku zasad.
termometr musi być co najmniej 20 min w tym samym pomieszczeniu co osoba z temperaturą
nie można ruszać czołem podczas pomiaru
promien musi iść idealnie równo od środka czoła do skroni - starać się trzeba aby ręka nie drżała..
ja tego się trzymam i termometr dobrze mierzy..a mam właśnie microlife i polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Microlife - jedna z Dziewczyn napisala że źle mierzy
trzeba się trzymać kilku zasad.
termometr musi być co najmniej 20 min w tym samym pomieszczeniu co osoba z temperaturą
nie można ruszać czołem podczas pomiaru
promien musi iść idealnie równo od środka czoła do skroni - starać się trzeba aby ręka nie drżała..
ja tego się trzymam i termometr dobrze mierzy..a mam właśnie microlife i polecam.
mam microlife nc100 i jestem bardzo zadowolona
image
image
U mnie tak samo - używamy Microlife od dwóch lat i jak na razie dobrze się sprawuje.:)
Zdecydowanie Microlife! Ja akurat korzystałam z obydwu i mascomp nie umywa się nawet do Microlife.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry