Widok

Który zestaw ciastoliny sprawdza się u dwulatka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny którymi zestawami bawią się chętnie Wasze dwulatki? Chcę kupić synkowi jakiś fajny zestaw, ale na allegro jest tego tyle, że zawrót głowy i nie wiem, co wybrać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam trzylatka i do tej pory kupujemy tylko zwykłę kubełki, bez foremek. Mały sam wymysla cuda, najbardziej lubi lepić na stole drogi i przeszkody dla resoraków :)
Wysledzilam cistoline Crayola juz od 12 mca. Wiekszosc zestawow jest dla 3 latkow. Ta crayole ktos chwalil ze bezpieczna. Sama zastanawiam sie czy nie kupic swojemu dziecku za niedlugo :)
image
Moja dwulatka dostała taki zestaw do buta http://allegro.pl/ciastolina-play-doh-20-kol-20akc-mata-duzy-zestaw-i1983345371.html i teraz nie można jej od niego oderwać :) Lepi, wałkuje i wyciska zwierzątka foremkami. Tylko że w Realu kosztował 39 zł
ciastkarnia
Ja tez polecam ten zesta co ma Roxi, my mamy fabryke smiechy z Reala za 39 zł. Uwazam ,że na dwulatka taki zestaw jest wystarczajacy.
o taki zestaw mamy http://allegro.pl/ciastolina-play-doh-6-mega-tub-30-akc-duzy-zestaw-i1986043193.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Ryanair- czy opłaca się wykupić ubezpieczenie turystyczne? (35 odpowiedzi)

W lipcu lecimy na tydzień do Londynu Ryanairem. Czy opłaca się wykupić ubezpieczenie? (60 zł)...

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

do góry