Widok
Ku przestrodze
Nie było mi dane spróbować sushi z Sushi and You. Wykupiłam grupon (zestaw 60 elementów) z myślą o imprezie urodzinowej w sobotę. Zadzwoniłam na wszelki wypadek wcześniej (w piątek) żeby nie było żadnych problemów i okazało się, że kupon można zrealizować TYLKO od poniedziałku do czwartku. Pani, z którą rozmawiałam absolutnie nie interesowały moje argumenty, stwierdziła, że "Szef zabronił przygotowywać takie zestawy w weekend". Faktycznie doczytałam się zapisu drobnym druczkiem "Do zrealizowania na miejscu lub na wynos. Możliwość zrealizowania grouponu od poniedziałku do czwartku" - co też nie jest jednoznaczne. Szkoda, że traktuje się klientów groupona jak "zjadaczy nie schodzących w tygodniu zestawów". Pewne jest to, że ja klientem Sushi and You nie będę, a moją opinią będę się dzieliła ze znajomymi (nieznajomymi pewnie też). Nie wiem czy warto tak traktować potencjalnych klientów - do przemyślenia pozostawiam "szefowi" Sushi and You.
Moja ocena
Sushi and You
kategoria: Sushi
obsługa: 1
menu: 1
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Nie do końca rozumiem tę opinię. Również kupiłem ten kupon i również chciałem zrealizować go w piątek. Pracownik lokalu poinformował mnie, że kupony realizują tylko od pon. do czw. i taka jest prawda. Jest to zapisane jasno i nie żadnym drobnym druczkiem w ofercie na Grouponie (kto nie wierzy, może sprawdzić). Jako klient nie mogę się do niczego przyczepić w tej kwestii - jest to moje niedopatrzenie i zawarłem umowę w takim brzmieniu, więc jak mógłbym wymagać jej zmiany z powodu mojego widzimisię?
W lokalu jeszcze nie byłem, ale powyższa opinia to jakiś smutny żart. Wystawienie oceny 1 za wystrój, jakość potraw, itd. z powodu błędu paniusi, która nie doczytała warunków zakupu zwyczajnie obraża ludzi inteligentnych.
W lokalu jeszcze nie byłem, ale powyższa opinia to jakiś smutny żart. Wystawienie oceny 1 za wystrój, jakość potraw, itd. z powodu błędu paniusi, która nie doczytała warunków zakupu zwyczajnie obraża ludzi inteligentnych.
Wystarczy przeczytać co się kupuje, to takie proste, zamiast potem psuć opinię lokalowi wypisując swoje dyrdymały. Po prostu żal. Szkoda ludzi, którzy tam ciężko pracują. W weekend mają pewnie poważniejsze zamówienia niż zniżkowy kupon kogoś, kto nawet nie pokwapił się dowiedzieć co kupuje. Boże Ludzie! Co z Wami??!!