Widok

Ku przestrodze!! tabletki MEIZITANG

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochani!! Ok roku temu brałam tabletki na odchudzanie MEIZITANG.
Poleciła mi je znajoma fryzjerka, która sama je stosowała i była bardzo zadowolona. No więc kupiłam (koszt ok 120 zł) od ,,zaufanego,, lekarza Chińczyka, który równiez bardzo je polecał i mówił, że dużo osób je zamawia. Opakowanie zawiera 30 tabletek i zazywa sie jedna na dzień....
Po 3 dniach zażywania tego środka zauważyłam straszne problemy ze spaniem, kołatanie serca, nudności wtedy nawet nie pomyślalam, że przyczyna tkwi w tabetkach. W kolejnych dniach było coraz gorzej ..... wymioty, zawroty głowy, omdlenia, ból brzucha. Najgorsze było to, że czułam się jak nakręcona;/ mogłam niespać 3 dni pod rząd i nie czułam sie zmęczona.... hoho żebyście wiedziały jaka to była katorga...w nocy wszyscy śpia a ty się męczysz, nuuudzisz, wytrzymac sie nie da tak energia momentami roznosi;/ wiele razy czytałam na forum wszystkie wątki dla zabicia nudy, a czasmi jak było juz naprawde źle szłam pobiegać do lasu w nocy;/wtedy nawet nie myslalam o strachu a teraz jak to sobie przypomne ło matko ;( ;( ;( ;( Po ponad tygodniu twierdziłam, że kończe z tym świństwem i nie będę się już truć....wtedy dopiero zaczeła się jazda :( Byłam strasznie nerwowa, w takim stanie mogłabym nawet człowieka zabić;/ mama po nocach płakała bo niewiedziała co się ze mną dzieje, znajomi się mnie bali itp :( masakra normalnie!! Po przerwaniu zaczełam bardzo tracić na wadze... schudłam 7 kilo w ciągu 2 tygodni, miałam ciągle zawroty głowy, wymioty. W końcu pojechałam do szpitala.... Lekarze wzieli do analizy tabletki które brałam i wynik był SZOKUJĄCY!!! Tabletki były na bazie amfetaminy dlatego takie były jego skutki. Zgłosiliśmy to na policje, za 1 razem jak policja wparowała do tego chińczyka nic nie znaleźli, w domu żadnych tabletek kompletnie nic jakby to nie on....no i dół ze ktos taki bedzie truł innych ludzi... za pare tygodni znowu zrobili nalot ale wtedy już gościa nie było;/ Babka od której wynajmował mieszkanie powiedziała, że oddał klucze i wyprowadził się. Potwierdziła także, że sprzedawał te tabletki. Obecnie facet jest poszukiwany :( szczerze mówiac nawet nie licze ze kiedykolweik się znajdzie.... moim zdaniem uciekl gdzies za granice;/
Czułam się tragicznie straciłam chęć do życia, zamknęłam sie w sobie i pewnie gdyby nie pomoc mojego kochanego do tej pory bym z tego nie wyszła :( Teraz dopiero dochodzi do mnie co on musiał ze mna przezywac
:( ciagle kłotnie i woglole koszmar ale na szcescie miłosc nasza
przetrwała!!
Dziewczyny prosze was uważajcie na takie świństwa. To, że w składzie na opakowaniu nie ma np niebezpiecznych składników to nic nie znaczy, bo logiczne ze nic złego nie napisza bo wtedy im to nie zejdzie. Zeby schidnąc czasami tak niewiele potrzeba...troche cwiczen np basen, troszke silnej woli i efekt tez jest zadowalajacy bez zbednego trucia swojego organizmu.
W chwili obenej przeżywamy horror..... od 3 miesięcy staramy się o dzidzie :( chcelismy juz ją miec przed ślubem ( ślub został przesuniety dopiero na rok 2008 z przyczyn od nas niezaleznych :( :( :( :( :( :( :( (jednak forum nie przestalam śledzic bo już sie uzalezniłam :)
i nic byłamu lekarza i dowiedziałam sie ze po zazywaniu tego preparatu wiele kobiet ma problemy z zajsciem w ciąze :( ;(
Cały czas sie łudze ze to moze nie od tego...wiele kobiet nie zachodzi w ciaze na pierwszym razem......

Kochane prosze UWAZAJCIE!!!!!!!!!!!

PS. najdziwniejsze dla mnie jest to ze niektore osoby stosujace te tabletki nie mialy zadnych problemow i bardzo je chawlily.....moze na kazdy organizm dzialaja inaczej

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zobaczcie ile tego na allegro:

http://www.allegro.pl/search.php?string=MEIZITANG

ladne kwiatki....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam jeżeli chodzi o te tabletki,to prawda..mają takie działanie,zażywa je moja znajoma i one nie każdemu pasują... ale nie zawierają amfetaminy,tylko zioła które po zestawieniu je razem w składzie oddają takie działanie.... są niebezpieczne dla zdrowia..ale i tak dużo kobiet decyduje się je spróbować.... żeby tylko szczupło wyglądać... to straszne...ale tak jest... nie róbcie tego,szkoda zdrowia....
Boshe dziewczyno opamietaj sie;/ nie nie mam okresu poprostu nie lubie ludzi, którzy wymyslaja coś zeby zwrócic na siebie uwage itp. moim zdaniem Ty właśnie taka jesteś!!
Przepraszam czy ktokolwiek bronił i polecał tutaj te tabletki?????????????
NIKT!! po to utworzyłam ten wątek zeby ostrzec dziewczyny przed tym świnstwem i zeby go nie brały!!! amsta.... n/c zastanów się nad soba!!!

pewno masz okres:] nie bede sie z toba klocic.... broncie tego specyfiku, :) polecajcie go :] bravo, tylko dajcie na siebie namiary:] ok?

amsta boze jak ty cos napiszesz to zalamac sie mozna ;/ wez sie zastanow kobieto co ty wymyslasz? ile ty masz lat?;/ ja chyba wiem to najlepiej bo miałam akcje z policja i nic nikt wczesniej nie slyszal o tym leku nikt im nieczego podobnego nie zglosił. Poza tym policja sprawdzala czy jest ten lek na liscie narkotykow itp. wiec prosze nie wymyslaj sobie.....
Poza tym megmeg nie napisala ze ma zamiar brac te tabletki! omg jak mnie denerwuja takie osoby;/ - chyba mam zły dzień!!!!

to idz sie przejdz na Policje i podaj im ta nazwe:] zobaczysz reakcje:] hihihih cos na ten temat wiem, wiec ciiiiii .... :] ten lek nie ma zadnych atestow i nie jest dopuszczony w Polsce do sprzedazy :] to tez wiem:] ale nie wazne- megmeg faszeruj sie tym, zycze powodzenia:] i kondolencje od razu..

co jest na liscie narkotykow chyba amfetamina bo chyba nie ten lek?
jest na liscie narkotykow;/

ech taka jest własnie polska rzeczywistosc! truja nawet male niewinne istotki ;/ istny koszmar a miliony ludzi nawet nie wiedza co jedza....czy to wczesniej tylko lekko smierdzialo czy tez moze bylo juz zielone? bleee ochyda jak mozna tak ludzi oszukiwac.... nie dziwota ze tyle jest teraz roznych chorob, zatruc itp...... az przykre jacy ludzie sa pazerni na kase i nie mysla o konsekwencjach

oba te specyfiki są zatwierdzone przez Państwa na całym świecie.. więc.. jak widac nie warto ufać certyfikatom!
hmm.. tak jak Aspartam który jest najbardziej niebezpieczną substancją dodawaną do żywności ! ! !

udokumentowane symptomy wymienione w raporcie jako powodowane przez aspartam to: Bóle głowy / migreny, zawroty głowy, napady epilepsji, nudności, drętwienia, skurcze mięśni, przybieranie na wadze, wysypki, depresje, zmęczenie, drażliwość, częstoskurcz serca, bezsenność, problemy z widzeniem, utrata słuchu, palpitacje serca, trudności z oddychaniem, ataki niepokoju, niewyraźna wymowa, utrata smaku, szum w uszach, zawroty głowy, utrata pamięci i bóle stawów. Badacze i lekarze studiujący niekorzystne działanie aspartamu stwierdzili, że jego spożywanie może się przyczynić do wywołania lub pogorszenia stanu w następujących chorobach chronicznych:(2) guzy mózgu, stwardnienie rozsiane, epilepsja, chroniczny syndrom zmęczenia, choroba parkinsona, choroba alzheimera, opóźnienie umysłowe, chłoniak, wady wrodzone, fibromyalgia, i cukrzyca(!). Aspartam jest kombinacja trzech substancji chemicznych: Kwasu asparaginowego, fenyloalaniny i metanolu!!!!

No i co z tego? Aspartam jest dodawany prawie do wszystkiego .. także do żywności dla małych dzieci!! skandal .. ale coz.. jak za tym idą wielkie pieniądze.. to przeciez warto jest truć ludzi, bo kto się bedzie nami przejmował?!

ps. to tylko niewielka część raportu o aspartamie (napisana przez badaczy, lekarzy i chemików na całym świecie).. reszta jest bardziej przerażająca...
ło matko i córko wtedy bym dopiero miala jazde jakbym tak długo go stosowała!!!! własnie jestem w trakcie robienia badan szczegolowych - czekam teraz na wyniki...mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze!! a co do nowotworu to jestem ..... zaniepokojona bo moj tatus zmarl własnie na raka, którego miał w sobie conajmniej od 16 lat, a ja wtedy gdy umarł miałam 16 lat :( wiec jest prawdopodobienstwo ze tez moge miec nowotwor.....poki co nie podchodze do tego az tak dramatycznie i wole o tym nie myslec!! narazie ciesze sie zyciem......

Milunia bedzie dobrze :) zrób sobie szczegółowe badania krwi.. podobno po stosowaniu tego "lekarstwa" podwyższa się m.in. stężeniu niklu we krwi :( (Nikiel w zbyt dużym stężeniu uszkadza błony śluzowe, powoduje odczyny alergiczne, zmiany w chromosomach, w szpiku kostnym, może przyczyniać się do rozwoju komórek nowotworowych.)
Ten specyfik oprócz narkotyku ma jeszcze duzo metali cięzkich w sobie i zanieczyszczeń..
Radze.. dobrze się przebadać .. :)

ps. może lek z różnych źródeł ma inny skład chemiczny .. może miałaś pecha i trafiłaś na najbardziej paskudną wersje? albo.. Twój organizm źle przyjął ten "lek" i chyba dobrze.. bo czy wyobrażasz sobie brać go np. 2- 3 miesiące?
i tu sie amsta mylisz bo ten produkt posiada swiadectwo i certyfikat jakosci i jest dopuszczony do obrotu na terutorium Polski i Uni Europejskiej jako dietetyczny srodek spozywczy
mowi sie madry polak po szkodzie....świeta prawda !!!!!!

dla mnie to jest chore ze kobity ktore znaja prawdziwy sklad tego leku i wiedza jak on dziala nadal go stosuja! Boshe gdybym wiedziala od poczatku co to za swinstwo przeciez nigdy bym nie wziela...ale skoro wiele znajomych stosowalo te tabletki i dobrze sie po nich czulo i widzialo efekty to pomyslalam czemu nie...... skoro nic mi nie grozi....... omg i znowu dół ;/ musze przestac o tym myslec!!!!!!!!!

amsta ale ja wcale nie napisalam ze to wezme wrecz przeciwnie nigdy bym nie kupila zadnego leku od adresu meilowego za ktorym nie wiadomo kto stoi.
bierz je..ale potem, sie nie zdiw!!to swinstow nie ma taestu, nie jest badane cholera wie co lykasz!!a pomysl skoro nie czujesz glodu tzn ze lek dziala na uklad nerwowy...!!to chyba wystaraczajaco ryzkowne , nie sadzisz??teraz sie dobrze czujesz, za 5 lat nagle rak, albo inne schorzenie ... i wtedy bedziesz zalowac tego!!!!DZIEWCZYNY nie tedy droga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje mi sie ze to zalezy od organizmu jeden czuje sie dobrze a inny zle, tak jest ze wszystkimi tabletkami, pamietam kiedys sie przeziebilam i mama dala mi sprawdzony lek ogolnie dostepny w aptekach "tabcin" wzielam go i dostalam po nim takiego ataku nerwicy, leku i kolatania serca ze myslalm ze umre, dopiero potem przeczytalam ulotke i okazalo sie ze skutkiem ubocznym moze byc wlasnie nerwica, ale innym pomagal i nie mieli zadnych skutkow ubocznych
Marlena85 no wlasnie problem w tym ze kupilam te tabletki ze sprawdzonegp zrodla;/ bralo je przede mna pare znajomych i czuli sie dobrze.....

do góry