Widok
Kucharz rewelacja, obsługa do wymiany!
Zacznę od tej dobrej strony, bardzo ważnej strony lecz aby uzyskać pełen sukces potrzebne jest jeszcze kilka czynników.Zatem, jedzenie - na prawdę bardzo dobre.Począwszy od burgerów, przez jakąkolwiek pizze czy pierś zawinięta w szynkę nadziewaną serem fetą i suszonymi pomidorami.Dla kucharza,szacunek i premia ;)
Lecz co do obsługi bo w tym dla mnie ta restauracja traci w oczach...
Panie które tam pracują absolutnie nie mają pojęcia jak obsłużyć klienta, po prostu jak się zachować by dostać "tipa" w tłumaczeniu napiwek. Na prawdę nie mówię o rzeczach które są wzięte z kosmosu.
Pracują tam jakby za kare z miną taką że nie sposób tego zauważyć, podają sztućce nie mówiąc NIC, wydaje resztę nie mówiąc NIC, (może jakieś małe proszę, dziękuje ) podstawy sarvuawiwru. Nie potrafię zrozumieć jak można podać kartę menu pierw mężczyźnie później kobiecie?!?dla mnie diabeł tkwi w szczegółach
Niejeden pewnie powie, nie marudz przecież to osiedlowa restauracja?!
A ja odpowiem a dlaczego osiedlowa restauracja nie może być najlepsza w mieście?!!!
Posumowując- uważam iż nie trzeba być mistrzem ceremonii, wystarczy symatyczność, obycie, kultura osobista i to coś by klient dał ten napiwek ;) Pozdrawia
Lecz co do obsługi bo w tym dla mnie ta restauracja traci w oczach...
Panie które tam pracują absolutnie nie mają pojęcia jak obsłużyć klienta, po prostu jak się zachować by dostać "tipa" w tłumaczeniu napiwek. Na prawdę nie mówię o rzeczach które są wzięte z kosmosu.
Pracują tam jakby za kare z miną taką że nie sposób tego zauważyć, podają sztućce nie mówiąc NIC, wydaje resztę nie mówiąc NIC, (może jakieś małe proszę, dziękuje ) podstawy sarvuawiwru. Nie potrafię zrozumieć jak można podać kartę menu pierw mężczyźnie później kobiecie?!?dla mnie diabeł tkwi w szczegółach
Niejeden pewnie powie, nie marudz przecież to osiedlowa restauracja?!
A ja odpowiem a dlaczego osiedlowa restauracja nie może być najlepsza w mieście?!!!
Posumowując- uważam iż nie trzeba być mistrzem ceremonii, wystarczy symatyczność, obycie, kultura osobista i to coś by klient dał ten napiwek ;) Pozdrawia
Moja ocena
Bistro Zawijane
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 3
4.3
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Dziękuję za dodanie opinii. Jest nam niezmiernie miło, że dania, które serwujemy przypadły Panu do gustu. Tak jak Pan zauważył dążymy do tego aby być najlepszą restauracją dlatego wszystkie sugestie Klientów bierzemy pod uwagę i już poczyniliśmy niezbędne kroki do poprawy obsługi, aby każdy czuł się u nas odpowiednio dopieszczony.
Kaskada Smaku
Kaskada Smaku