Widok
Kucharz rewelacja, obsługa do wymiany!
Zacznę od tej dobrej strony, bardzo ważnej strony lecz aby uzyskać pełen sukces potrzebne jest jeszcze kilka czynników.Zatem, jedzenie - na prawdę bardzo dobre.Począwszy od burgerów, przez jakąkolwiek pizze czy pierś zawinięta w szynkę nadziewaną serem fetą i suszonymi pomidorami.Dla kucharza,szacunek i premia ;)
Lecz co do obsługi bo w tym dla mnie ta restauracja traci w oczach...
Panie które tam pracują absolutnie nie mają pojęcia jak obsłużyć klienta, po prostu jak się zachować by dostać "tipa" w tłumaczeniu napiwek. Na prawdę nie mówię o rzeczach które są wzięte z kosmosu.
Pracują tam jakby za kare z miną taką że nie sposób tego zauważyć, podają sztućce nie mówiąc NIC, wydaje resztę nie mówiąc NIC, (może jakieś małe proszę, dziękuje ) podstawy sarvuawiwru. Nie potrafię zrozumieć jak można podać kartę menu pierw mężczyźnie później kobiecie?!?dla mnie diabeł tkwi w szczegółach
Niejeden pewnie powie, nie marudz przecież to osiedlowa restauracja?!
A ja odpowiem a dlaczego osiedlowa restauracja nie może być najlepsza w mieście?!!!
Posumowując- uważam iż nie trzeba być mistrzem ceremonii, wystarczy symatyczność, obycie, kultura osobista i to coś by klient dał ten napiwek ;) Pozdrawia
Lecz co do obsługi bo w tym dla mnie ta restauracja traci w oczach...
Panie które tam pracują absolutnie nie mają pojęcia jak obsłużyć klienta, po prostu jak się zachować by dostać "tipa" w tłumaczeniu napiwek. Na prawdę nie mówię o rzeczach które są wzięte z kosmosu.
Pracują tam jakby za kare z miną taką że nie sposób tego zauważyć, podają sztućce nie mówiąc NIC, wydaje resztę nie mówiąc NIC, (może jakieś małe proszę, dziękuje ) podstawy sarvuawiwru. Nie potrafię zrozumieć jak można podać kartę menu pierw mężczyźnie później kobiecie?!?dla mnie diabeł tkwi w szczegółach
Niejeden pewnie powie, nie marudz przecież to osiedlowa restauracja?!
A ja odpowiem a dlaczego osiedlowa restauracja nie może być najlepsza w mieście?!!!
Posumowując- uważam iż nie trzeba być mistrzem ceremonii, wystarczy symatyczność, obycie, kultura osobista i to coś by klient dał ten napiwek ;) Pozdrawia
Moja ocena
Bistro Zawijane
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 6
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 3
4.3
* maksymalna ocena 6