Widok

Kuchcik Czeczewo

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Byl ktos moze na weselu w Kuchciku w Czeczewie? Jak tam u nich z organizacja, jedzeniem, itp
z gory dzieki za odpowiedz
pozdrowka
geesus
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kuchcik Czeczewo prosba o opinie

geesus napisał(a):

> Witam
> Byl ktos moze na weselu w Kuchciku w Czeczewie? Jak tam u nich
> z organizacja, jedzeniem, itp
> z gory dzieki za odpowiedz
> pozdrowka
> geesus

Naprawde nikt nie byl?
Bardzo prosze o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest z****iście! super jedzenie, jeszcze leprza obsługa_polecam!!!
ogulnie polecam wszystkim_ najleprza sala z najleprzych! jak impreza to tylko tam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
również jestem zdania że jest to najlepsza sala :) polecam
taak, imprezy tam to po prostu wypas ;D
mieszkam w pobliżu, znam całą obsługę, naprawdę świetni ludzie, mili serdeczni i w ogóle :D
a co do imprezy to sala wcale nie jest taka mała, nie ta na górze gdzie są wesela itd, miałam tam zakończenie gimnazjum i było po prostu zarąbiście, a co do ceny to tak ogólnie patrząc mają bardzo tanio ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam wesele w kuchciku 20 czerwca 2009. Trochę mnie niepokoi fakt, że nie pisze się z Panem żadnej umowy, tylko pokwitowanie zaliczki z datą ślubu i ceną za osobę. No i Pan mówi, że tydzień przed weselem przyjść ugadać resztę. Ale nie słyszałam żadnej negatywnej opini o tym lokalu, wręcz przeciwnie - wszyscy chwalą. A cena jest bardzo przystępna.
Już po weselu. Wszystko bez zastrzeżeń. Wszyscy goście zachwyceni jedzeniem. Dziewczyny z obsługi życzliwe i bardzo obrotne. Na stołach było nawet więcej jedzenia niż mieliśmy w menu. Ceny bardo przystępne. Właściciel bardzo ugodowy. Jesteśmy zadowoleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
na ile osób jest ten kuchcik w czeczewie?
chyba do 120 osób tam wchodzi
Sala na górze miesci nawet do 160 osób-ale to naprawde na ścisk byli by goście, a na dole tak do 100 osób. polecam sale na górze gdyż jest większa. Bawiliśmy się tam na weselu i było świetnie.
A jest ktoś w posiadaniu jakiś zdjęć????? I może wiadomo jak kształtują się opłaty?? I czy jest w okolicy możliwość noclegu?
Sala jest całkiem ładna, ceny przystępne i kuchnia warta polecenia. Niestety noclegów na miejscu nie ma.
Najlepiej kontaktować się z właścicielem, ja robiłam tam 40-tkę i było super.
Właściciel Pan Jerzy Kuchta 0/607980464 to bardzo konkretna osoba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Miałam wesele w kuchciku sala ładna ,jedzenie wprost pyszne a obsługa miła ,obrotna rewelacjia!!
a mogłabym wiedzieć na ile osób miałaś tam to wesele? bo zastanawiamy się właśnie nad tą salą, planujemy wesele na 120 osób, no i nie wiemy czy goście nie będą ściśnięci.
Czy sala w czeczewie ma jakąś stronę internetową? Bo szukam i nie mogę nic znaleźć. I to samo tyczy się sali w Tokarach jakiś adres stronki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
to niech pani dobrze wynegocjuje warunki by bani nie żałowała, a z tą negatywną opinią to bym się wstrzymał nie jest to tak do końca. Miałem tam imprezę i z żoną nie jesteśmy zadowoleni. Sala owszem obsługa też się zgodzę,ale do reszty wiele zastrzeżeń
Byłam tam niedawno na weselu jako gość.
Sala fajna, obsługa miła, jedzenie dobre i dużo.
Tylko jest jeden minus, wesele było na niecałe 100 osób ( większa sala na górze), a nie mogliśmy się poruszać przy obiedzie bo każdy każdego szturał. Mojemu narzeczonemu praktycznie siedziało na kolanach dziecko Pani, która miała miejsce obok. Wg mnie sal 80- 90 osób jak chcesz aby każdy miał swobodę przy stole.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
wiatam!!w zeszlym roku bylam na weselu u kuchcika:)musze przyznac ze saal duza na ok;100 oosob ale co do jedzenia to masakra!!!nigdy nie jadlam tak ochydnego strogonoffa!!!!a juz nie wspomne o rosole powinen zmienic kucharke bo mu przyniesie porazke(
Ja miałem wesele we wrześniu stoły się uginały od smacznego jedzenia. Nie było gościa żeby narzekał obsługa perfekcyjna sala fajna gratuluje Właścicielowi kucharki zdecydowanie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
BYŁAM NA DWOCH DUŻYCH IMPREZACH -OBIE na ok100 -110 osob
Jedzenie jest przepyszne i bardzo dużo,domowe ciasta .... kuchcik wypada świetnie!!! Co jest najważniejsze jedzenie bardzo,bardzo smaczne,cieple,obsługa bardzo obrotna ,szybka i nie rzucająca sie w oczy. ciągle czyste nakrycie .Właściciel bardzo sympatyczny,miły wychodzi do gości ,pyta czy coś potrzeba ,czy gospodarze imprezy zadowoleni.
Naprade sale mogę z czystym sercem polecić!
co do ceny -nie wiem.
Szczerze

Jedzenie ok dobre naprawde obsługa ok dobra. Ale właściciel oszust. Lepiej mieć wszystko na umowie. Bo jak robisz impreze to może okazać się że na sali są 3 inne. Albo cena za osobę się zmienia. Także na wszystko umowa. Właściciel dusigrosz i nie dotrzymuje słowa.

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry