Widok

Kulinarne spotkania

Witajcie :)

Mam 27 lat i uwielbiam gotować, a programy kulinarne typu masterchef czy top chef tylko bardziej mnie nakręcają. Niestety moja rodzinka o niejadki, przyzwyczajone do standardowych potraw i nie lubią eksperymentować ze smakami - za to ja bardzo :)

Zastanawiam się nad kulinarnymi spotkaniami, stałych bywalców, którzy by przygotowywali różnego rodzaju potrawy i nawzajem je sobie recenzowali i próbowali nowych rzeczy (np. jakiegoś egzotycznego składnika). Myślę, że można by wynająć jakąś "kuchnię" albo gotować u siebie nawzajem w domach bo bliższym zapoznaniu.
Mam taki pomysł i zastanawiam się czy ktoś będzie miał również ochotę się w ten sposób pobawić, nauczyć czegoś nowego :)

Pomysłów na realizację mam sporo ale chciałabym już porozmawiać z osobami zainteresowanymi tematem. Może znacie kogoś kto lubi jeść lub gotować, bez względu na wiek, płeć i zajmowane stanowisko dajcie mu znać :)

Piszcie na mój adres: binookl@gazeta.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na pewno lubię jeść....kiedy najbliższa degustacja ?
super!
już kiedyś myślałam o takich Ugotowanych poza kamerami ;) nowe smaki też byłyby świetne. chociaż mi bliżej do królowej wypieków ;))))
Bardzo fajny pomysł chętnie bym się przyłączyła tylko trzeba by pomyśleć o jakiejś kuchence bo uważam, że przy obecności innych domowników to by nie zdało egzaminu!!Pozdrawiam!!
Jestem za :). Ja rowniez uwieeeelbiam jesc, próbować nowych smaków, potraw i gotować. Mam też mozliwosc przyjecia gosci u siebie w mieszkaniu, wiec jesli jest wiecej chetnych proszę, o wpisanie mnie na liste :)
Osobiscie jestem za ewentualnej kolecji w "parach". Byłoby "raźniej" :) weselej itd.

Inne tematy z forum Kulinaria

Przedstawiciel Thermomix (71 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....

do góry