Widok

Kulturalne zabawy weselne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej zaczęłam zbierać info na temat zabaw weselnych ale jakoś nie przypadły mi do gustu zabawy typu wsadzanie surowego jajka pod nogawką faceta i wyciągnięcie go górą spodni bądź pompowanie balonika tyłkiem przez kobiety heh, znacie jakieś kulturalne nie ośmieszające gości takie jak np. kareta ? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proponuję taniec z przekładaniem marynarek połączony z konkursem tańca z kilkunastoma utworami tj."Różowa pantera","Star Wars","Kanikuły","Makarena","Coco Jumbo"...To nasz pomysł sprawdzony od 19 lat.Nikt się nie obrazi,w odróżnieniu od zdejmowania majtek,bo i takie rzeczy widziałem na wideo.Przekłada się jajka tylko gotowane,choć mówi,że są surowe...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ehem... Nie swojemu :(
Na tym ten konkurs polegał aby męzczyźni wybrali partnerkę do konkursu ale nie swoją kobietę :/

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale ty temu koledze to jajko teges czy własnemu facetowi ;P ?? hehe

a no makarena też jest dobra każdy zna kroki i niezły ubaw :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolega mojego J mnie wyciągnął :D Sama w życiu bym nie poszła :) Jedna dziewczyna tak przeciągała jajko, że wyjęła je drugą nogawką już bez skorupki :D
Co do pociągu to tańczyliśmy jeszcze makarenę :)

aaa.. Madzia .. gratuluje odwagi no i 1st w konkursie hehe :)
O ! Ten pociąg to extra jest hehe :D ale z tymi gaciami to rzeczywiście, już sobie wyobrażać jak te galotki panie w kieckach ubierają ehehe :D
Jedzie pociag z daleka...
Wszyscy za Parą młodą ustawiają się w pociąg i krążą po sali, nagle orkiestra ogłasza przystanek np. Gwinea i wszyscy tańczą jej ludowy taniec czyli kankana, później np. Polska i tańczą Polkę, Rio De Janeiro... itp. Naprawde super zabawa :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a u nas był właśnie ten konkurs z majtkami i wszyscy świetnie się bawili
Na jednym weselu widziałam konkurs, który polegał na tańcu w parach, jak muzyka cichła pary musiały się wymienic wielkimi "gaciami", które mieli na siebie założone, ostatnia para, która wymieniła się majtami przegrywała... dla mężczyzn konkurs ok, ale kobiet w sukniach szok - cieszyłam się, że stoję z boku jako widownia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
na jednym z wesel był konkurs w parach - panowie musieli jak najszybciej zdjąć jeden but swojej partnerce i go nałozyć/zapiąć
My byliśmy na weselu ostatnio i własnie brałam udział w konkursie z jajkiem, który opisałaś... :D I wygrałam! ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry