Widok

Kupic - nie kupic ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W sobote zrobilam sobie rundke po salonach slubnych (choc slub mam dopiero w czerwcu ) i zainteresowala mnie oferta jednego salonu , gdzie aktualnie wszystkie tegoroczne modele sa sprzedawane ze znizka piecset zlotych , takze wychodzi super cena jak na suknie slubna . Problem moj jednak polega na tym , ze nie wiem czy juz sie decydowac na kupno, jak taka suknie ewentualnie do czerwca przechowywac , zeby nic sie z nia nie stalo i czy macie doswiadczenie jak ja solidnie zabezpieczyc i przetrzymac przez te kilka miesiecy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w jakim salonie taka okazja? I w jakich granicach cenowych można kupić sukienkę? Ja również w czerwcu slubuję ale jeżeli się będzie opłącało to czemu juz teraz nie kupić kreacji.
Wszystkie szczegóły wysyłam na twoją skrzynkę.Pozdrowienia
ja swoja suknie kupilam w styczniu tego roku a slub mialam w sierpniu. Skusila mnie tez znizka 500 zl., wiec pewnie chodzi o ten sam salon. Sukni jakos specjanie nie przechowywalam, wisiala w worku i nic sie z nia nie stalo. Z tego co wiem, to salon ten co pewien czas robi te znizki. Ale jesli suknia naprawde Ci sie podoba, to nie zastanawiaj sie. Ja tak zrobilam i nie zaluje! pozdr.
Gabi czy mogę prosić o namiary na ten salon, please ? Ja mam ślub w sierpniu ale już teraz się rozglądam. Jak coś znajdę to kupię od razu, a czemu by nie, tylko własnie jak to przechować ? aganus@o2.pl
[img][/img]
Podobno nie wolno przechowywać sukni w folii,gdyż wtedy żółknie.Ja swoją zanim sprzedałam trzymałam w powłoczce od kołdry i było wszystko ok.
mozna prosic o informacje ktory to salon??? elajza@wp.pl dzieki!
Czy ja też mogę prosić o dane sklepu z takimi zniżkami na skrzynke?zyga71@wp.pl
bardzooooo proszę o namiary na ten salon sukien ślubnych ze zniżkami(ula219@o2.pl). ja też ślubuję w czerwcu. pozdrawiam wszystkie panny młode 2005.
ula
Cześć dziewczyny, wszystkim Wam wysłałam informacje na Wasze skrzynki, pozdrówka!
czesc Gabi! czy moge rowniez prosic o namiary tego salonu? ja slubuje w maju, a czasu coraz mniej.pozdrawiam.moj mail pytia5@wp.pl
Gabi, tak sie zastanawiam, dlaczego bys nie miała napisac na foerum tego adresu sklepu, skoro takie zainteresowanie...sama bym chciała ten adres
i ja chcialabym adres tego salonu :))
z gory dziekuje bettunia@tlen.pl
Ja tezz prosze adres.
Szukam salonu z Cymbeline, ale w Trojmiescie.
E
z tego co się orientuję to zniżki są w salonie Marietta, nie wiem co to za tajemnica....
Rzeczywiście to salon Marietta, wystarczy wejść na strone ich internetową. Modele z salonu w Gdyni - 500zł wszystkie, a w Gdańsku w salonie na Targu Węglowym -50% ceny kazda sukienka.
Byłam w salonie w Gdańsku. Faktycznie mają promocję 1/2 ceny, lecz suienki do wypożyczenia znacznie ładniejsze. Przemiła obsługa aż miło było chociażby poprzymierzać.
hey,ja rowniez slubuje w czerwcu:)tez jestem na etapie szukania sukni,gdzie sa tak korzystne oferty?
pozdrawiam

tez szukam cymbeline:)znalazlas juz?mozesz mi przeslac adres.dzieki i podrawiam

a masz nr do tego salonu?bylabym wdzieczna:)

do góry