Widok

Kupię laktator!!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wracam do pracy i potrzebny mi jest laktator :)))
Zupełnie się na nich nie znam proszę doradźcie mi który jest dobry???
Może któraś miałaby jakiś na sprzedaż???
Pozdrawiam mama Agatki :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam do sprzedania ręczny aventu za 35zł bez butelki, używany, ale osobiście jeżeli chcesz ściągać dużo pokarmu, to polecam medelę elektryczny.
Aha, mam jeszcze do sprzedania canpolu, też używany, ale nie przeze mnie, za 15zł, ale na jego temat nie mam nic do powiedzenia, bo nie używałam.
bogoosia powiedz szczerze ten aventu jest dobry???
To zależy ile chcesz odciągać. Ja muszę codziennie i kupiłam medelę mini electric. Bo aventem bym się prędzej zakwasów nabawiła. NP aventem ściągnęłam 60ml, a w tym samym czasie medelą 200ml :) Kwestia tylko ceny, bo różnica jest.
Kurcze ja też będę musiała codziennie a ile kosztuje ten elektryczny???
elektryczną Medelę, używaną możesz kupić za ok 100-150zł :)
Mam do sprzedania laktator ręczny TT, podrzucam linka do allegro.

http://moda.allegro.pl/item842677595_laktator_reczny_tommee_tippee.html
Ja mam do sprzedania medelę swing-mercedesa wsród laktatorów. Jest to urządzenie dwufazowe naśladujące ssanie piersi przez dziecko.
jeśli jesteś zainteresowana podaję maila: cukrnioll@jadamspam.pl
sabinaub - ja również mam ręczny TT do sprzedania, używany przez kilka dni

http://moda.allegro.pl/item834910903_reczny_laktator_tommee_tippe_gratisy.html
a tu znalazlam oferte na medele
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/laktator-odciagacz-elektryczny-medela-mini-electric-ogl2078882.html
też polecam MEDELĘ MINI ELECTRIC z czystym sumieniem. Niestety juz swoja sprzedałam. Pozdrawiam
Przed porodem kupowałam zestaw laktator avent+ sterylizator mikrofalowy+ 4 butelki+ 4 smoczki , położna w szpitalu na zaspie jak urodziłam zapytała się czy w ogóle mam ja jej na to że tak właśnie Avent a ona z góry powiedziała mi że nie ściągnę pokarmu. Chciała mi wcisnąć laktator medeli bo można kupić cena ponad rok temu ok 175 zł( nie pamiętam dokładnie czy był elektryczny). Nie dałam się nabić. Aventu używałam przez 6 m-cy. Najbardziej był pomocny w pierwszych dniach małej bo nie chciała zassać. Ściągałam kiedy miałam tylko chwilkę. Robiłam tak aby nie dokarmiać małej sztucznym bo od początku ciąży nastawiłam się na karmienie piersią, nie żałuję.
Raczej nie był elektryczny, bo taki kosztuje ok. 300 zł :)
Możliwe, nie przyglądałam się. Widziałam tylko w gablocie.
używałam i Avent ręczny i Medelę elektryczną, jeżeli chcesz odciągać okazjonalnie to Avent jak najbardziej, jeżeli na co dzień to tylko i wyłącznie laktator elektryczny
Ja na Twoim miejscu zdecydowałabym się na medelę elektryczną, same dobre opinie są o niej, a jak wracasz do pracy to zapewne będziesz potrzebowała sporo pokarmu ściągnąć
Może jeszcze jakieś oferty???
tak tylko subtelnie zauwaze ze avent rowniez posiada laktator elektryczny
mam porównanie - laktator ręczny Avent i elektryczny Medela Mini Electric :P

jeżeli nie masz problemów z laktacją - to Avent Ci wystarczy :) co prawda to "pompowanie" może być męczące - ale jeśli nie musisz ciągle ściągać pokarmu - to jest ok :)

jeśli masz problemy z laktacją (mi pokarm prawie zanikł) i chcesz ją rozbudzić lub też musisz często ściągać pokarm - zainwestuj w Medelę :)

masz zawsze 1 rękę wolną ;) czasem nawet 2 - zależy jak usiądziesz (czasem siedząc przed kompem potrzebuję drugą rękę, to laktator mam między brzuchem a biurkiem ;) i dwie ręce wolne) :P dużo lepiej ciągnie ;) no i nawet stosując system 7-7, 5-5, 3-3 nie wiesz kiedy mija Ci te 30 minut :)))

ja odkupiłam od Forumki Medelę za 120zł :))) i uważam, że to najlepiej wydane 120zł w moim życiu :)
do góry