Widok

Kupujcie może naturalne kosmetyki?

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki wybór takich produktów? Fajnie jakby ceny nie były zbyt wygórowane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajne cenowo i jakościowo naturalne kosmetyki ma polska marka APIS. Duży wybór i pojemności. Ja jestem z nich zadowolona.

I nie są wbrew pozorom takie trudne jeśli chodzi o fakt ich zrobienia. W sieci jest bardzo wiele blogów, na których mona przeczytać sobie instrukcje wykonywania takich domowych kosmetyków. Polecam eco spa, ewentualnie zrób sobie krem. Nieżłą stroną jest biochemia urody.
Największy wydatkiem wydaje mi się tutaj skompletowanie domowego laboratorium:
https://danlab.pl/nasze-produkty/przygotowywanie-prob/mieszadla-magnetyczne/

Polecam tę stronę. Jest to jedynie jednorazowy wydatek. Kosmetyki jednocześnie będą o wiele lepiej działały niż kosmetyki, które możemy kupić w sklepie.

Naturalne kosmetyki kupuję przewaznie w sklepie Pachnaca Kraina , znakomity jak dla mnie, bogaty asortyment

Moge wam wszystkim polecić stronę https://planetads.pl/pl/producer/Opcja-Natura/27 , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z najróżniejszymi kosmetykami naturalnymi. Oferta ich produktów jest bardzo rozbudowana i dostosowana do najróżniejszych potrzeb klientów.

Polecam stronę https://apis-sklep.pl/ mają ogromny wybór i dobre ceny . Jakościowo są super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja przede wszystkim stawiam na kosmetyki o dobrym i jak najbardziej naturalnym składzie. Sporo firm je oferuje nie życząc sobie przy tym ogromnych pieniędzy. Osobiście jestem zachwycona kosmetykami od Herbapol Polana, które mogą być stosowane nawet przez wegan.

Sklep online Purite oferuje doskonałej jakości kosmetyki naturalne. Polecam, oferują szeroki wybór różnych preparatów.

Warto zobaczyć na strone http://www.apis-sklep.pl na mnie robi dobre wrażenie. Szczególnie składy i ceny atrakcyjnie się prezentują.

ja mogę polecić kosmetyki z fridge

Ja kupuje http://4sight.pl/bogactwo-naturalnych-kosmetykow/ jakość kosmetyków świetna.

Tak, ja zdecydowanie bardziej wolę kosmetyki naturalne. Moja skóra dobrze na nie reaguje. Szczególnie polubiłam się z marką 4Organic. Ich płyny do higieny inymnetj to sztos. Ten laktobiony super pielęgnuje, oczyszcza i łagodzi podrażnienia.
image

Zależy czego dokładnie szukasz. Jesli np dobrych masek do twarzy to Orientana ma super z jedwabiu z miłorzębem japońskim. Hit na youtubie i u vlogerek beauty

W dzisiejszych czasach nawet " natualne " kosmetyki nie są naturalne :D dlatego lepiej kupić już jakieś popularne kostmetyki, znanych firm a nie NoNamów

Testowałam wiele kosmetyków.... całkiem spoko jest wegańska seria z Rosmana, ale z wyższej półki moim ostatnim odkryciem w kwestii naturalnych kosmetykow jest firma Slavia. Faworty to lekki krem do twarzy (ma neutralny zapach i super-szybko się wchłania) oraz peptydowy krem pod oczy: https://slaviacosmetics.com/produkt/peptydowy-krem-pod-oczy/

Super kosmetyki mają w Pachnaca Kraina, naturalne. Zamawiam tam wspaniały Olejek Busajna. super nawilża i ujedrnia skóre

Polecam firmę lullalove

Do pielęgnacji skóry i twarzy lubię bardzo stosować kosmetyki na bazie aloesu. Sklepu ulubionego nie mam, lubię iść do drogerii i na miejscu coś poszukać.

Tak, drogerie i hurtownie wysyłkowe to prawdziwi superbohaterowie współczesności, działają natychmiast, a czasami nawet tego samego dnia. Czasy, kiedy czekało się tydzień na przesyłkę, wydają się być z epoki dinozaurów.

hej! naturalne kosmetyki to super wybor, sama ostatnio coraz bardziej w to wchodze. sporo sklepow online ma fajny asortyment ale ja najczęściej kupuje jednak w rossmannie, tam zawsze promki leca i wybor mają ogromny, od kremow po szampony. jak chcesz to poszukaj opinii na forach, ludzie czesto wrzucaja co im pasowalo. warto tez obadac Instagram, bo czasami mali producenci maja cos ciekawego. no i oczywiscie, allegro lub olx czasem maja oferty bezposrednio od producentow. jesli masz w miasteczku jakies bio sklepy, to tez mozna tam zajrzec, czasem maja kosmetyki, ktorych nie znajdziesz w sieciowkach. pamietaj, zeby patrzec na sklad, bo "naturalny" to pojecie troche gumowe, heh. ja uwielbiam te kosmetyki z serii Vianek- wprost uwielbiam -widać że nie żadne oszukaństwo tylko duze stezenie skladnikow aktywnych. no i jak trafisz na cos fajnego, to daj znac, tez chetnie wyprobuje cos nowego. pamietaj, ze cena czesto idzie w parze z jakoscia, ale to nie znaczy, ze drogie = najlepsze. trzymaj sie cieplo i miej oko na te etykiety!

Naturalne kosmetyki kupuje w tym sklepie online Pachnaca Kraina. Polecam Olejek Busajna ze Sri Lanki, najlepszy. Super ujędrnia skóre, nawilża ja , jest po nim jak wyprasowana

Podsumowanie:

Naturalne kosmetyki cieszą się rosnącą popularnością wśród konsumentów poszukujących produktów o dobrym składzie i przystępnych cenach. Rekomendowane sklepy online takie jak Notino, Pachnąca Kraina, Orientana, Bielenda czy Apis oferują szeroki wybór naturalnych kosmetyków w różnych kategoriach cenowych. Wśród polecanych marek znalazły się Bielenda (szczególnie linie Eco Nature i Blue Matcha), Orientana, Apis, Resibo, Lirene oraz zagraniczne producenci jak Dr. Hauschka czy Weleda. Eksperci podkreślają znaczenie czytania składów produktów, ponieważ etykieta "naturalny" nie zawsze gwarantuje wysoką jakość, oraz zalecają dwuetapowe oczyszczanie twarzy z użyciem olejków. Popularne produkty to glinki do kąpieli, olejki naturalne (szczególnie arganowy i konopny), maseczki owocowe oraz kremy z retionolem roślinnym, które skutecznie działają na zmarszczki i nawilżenie skóry.

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry