Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
masakra wątek zamknięty Ceny ok, lokal tez ok. Jedzenie niedobre. Ryba smażona na starym oleju....
~mm
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2018

Fajne miejsce na szybki obiad wątek zamknięty Byłem w tym miejscu dziś po południu, można szybko wybrać swoje danie i...
~Marcin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 marca 2017

Piwo po dacie ważności wątek zamknięty Skorzystałem z wizyty po raz pierwszy i na pewno już tam nie wróce. zacząłem...
~Mietek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2016

Zawsze chetnie wracam... wątek zamknięty Do Trójmiasta przyjeżdżam średnio dwa razy w tygodniu i zawsze odwiedzam tą...
~Eliza
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 grudnia 2014

Pyyyyyyyysznie wątek zamknięty Nie czekałam w żadnych kolejkach-może dlatego,że chodziliśmy na obiady...
~Stała klientka Gosia
-

dodano: 18 grudnia 2014

Nie warto wątek zamknięty Witam,skusila mnie promocja -obiad za 16 zł aby wejść do środka.Dziś był...
~Monia
-

dodano: 6 grudnia 2014

Fajne miejsce, spokojnie i przystepne ceny :) wątek zamknięty Witam, byłam tam niedawno w połowie września , zamowilysmy przepyszny...
~Grazynka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 września 2014

Polecam gorąco, będę częsciej odwiedzał!! wątek zamknięty Polecam to miejsce wszystkim osobom odwiedzającym Sopot, ceny bardzo...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 stycznia 2014

POLECAM wątek zamknięty Bardzo miłe panie z obsługi i barman, smaczna, polska kuchnia, dania dnia za...
~ok
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2013

Godne polecenia ) wątek zamknięty polecam godne uwagi obiady w dobrej cenie ,dla całej rodziny )
~niezapominajka
-

dodano: 22 sierpnia 2013

Obiad domowy za 18 zł wątek zamknięty Skusiłam się na danie obiadowe za 18 zł. Obiad smaczny (rybka + brokuły +...
~Smakoszka
-

dodano: 30 lipca 2013

ok wątek zamknięty Smaczne szybko i przystępna cena polecam innym
~andrzej
-

dodano: 23 czerwca 2013

Knajpa ok wątek zamknięty Wystrój można by było nad nim jeszcze popracować, ale za to żarcie...
~Valdi
-

dodano: 14 czerwca 2013

Nie polecam to mało powiedziane wątek zamknięty Napiszę krótko: nie polecam!!!! Łatwo można się złapać na promocję zestaw...
~KingKong
-

dodano: 10 maja 2013

BARDZO POLECAM wątek zamknięty polecam serdecznie bardzo miła obsługa pyszne jedzonko świeże i tanie bardzo...
~kulfon
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 lipca 2011

Smacznie i swiezo wątek zamknięty Witam! Musze przyznac ,ze jest to bardzo przyjemne miejsce. Mozna tam dobrze...
~Kasia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2011

A jednak warto!! wątek zamknięty Słyszałem, myślałem aż wreszcie spróbowałem. I naprawde to co mówią w mieście...
~Smakosz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 października 2010

no i nietstety wątek zamknięty miało być fajnie, a jest jak zawsze. Po udanym starcie, totalna porażka....
~zSopotu
-

dodano: 30 września 2010

tak jak być powinno wątek zamknięty Długo nie wierzyłam, że to sopocki lokal. Normalne ceny, smaczne jedzenie,...
~Kasia ( bez Tomka )
-

dodano: 3 sierpnia 2010

Pychota! wątek zamknięty Fajne miejsce na spotkanie ze znajomymi, wystrój może mało kameralny, ale mam...
~Ania
-

dodano: 29 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry