Widok

Kurs kadry i płace?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny potrzebuje namiarów na porządny kurs kadry i płace dla poczatkujących. Możecie coś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robiłam w Centrum Doradczo-Szkoleniowym w Gdyni i bardzo polecam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuje zaraz spradze ich oferte
http://www.gdansk.skwp.pl/Kursy,277.html#09
Życzę szczęścia, ja zapisywałam się w Gdańsku w różnych szkołach i jakoś nigdy szkolenie nie doszło do skutku- zawsze z powodu małej ilości chętnych, teraz nawet dałam zaliczkę na szkolenie w profesji które miało rozpocząć się na początku maja ale do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi- chciałam to załatwić przed porodem ale widzę ze chyba wcześniej urodzę niż doczekam się tego kursu
No to dziwne, moja koleżanka kończy właśnie ten kurs w Stowrzyszeniu więc jednak jakieś się odbywają ;)
może Polskie Centrum Kadrowo-Płacowe coś organizuje w Gd. ??
bylam na kilku szkoleniach - są OK a na stronie internet . dają rabat na ich kursy
ja robiłam ten kurs, o ktorym kkasia pisze, co prawda to bylo 3 lata temu, ale ja bylam bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, że w Stowarzyszeniu Księgowych jest dobrze. Organizują kursy regularnie.
znalazłam cos takiego
http://www.gowork.pl/ceny_terminy,10

wyglada ok, zobacze jeszcze to stowarzyszenie ksiegowych. dzieki za wszystkie odpowiedzi
Alycja_83 - czy wybrałaś już któryś z kursów? Ja wciąż nie mogę się zdecydować, czy gowork, czy może w Stowarzyszeniu Księgowych. Czy jest ktoś kto w ostatnim czasie brał udział w szkoleniu kadry i płace? Ja również będę bardzo wdzięczna za opinie.
Pozdrawiam
Osobiście polecam kurs w Stowarzyszeniu, ja skończyłam w czerwcu, koleżanka chodzi od października i też jest zadowolona.
Polibuda robi studia podyplomowe z tego zakresu
Nie tylko Polibuda, ja zaczelam od pazdziernika na WSB Zarzadzanie Zasobami Ludzkimi i tez sa fajne zajecia, na dodatek duze dofinansowanie z Unii bylo.
Również kurs w polskim stowarzyszeniu ksiegowych - PTS polecam!
Ja bez problemu odnalazłam się w tematyce kadr i płac po tym kursie.
Byłam na kursie Goworka, bardzo sprawnie zorganizowany, wszystko pokazane na slajdach, mnóstwo slajdów. Po jego ukończeniu nie dostałam od razu pracy, ale udało mi się załapać na staż w jednej fimie i potem przedłużyli mi umowę i zatrudnili. Według mnie warto zaryzykować i pójść na taki kurs. Zdecydowanie łatwiej znaleźć pracę w kadrach nawet po zwykłym kursie, niż pracę w zawodzie po studiach typu filozofia.
Ja robiłam kurs kadry i płace w Gowork, fajny, solidnie zorganizowany kurs, info na czasie, lektorzy się starali, że chociaż to nie zajęcia z Beatlesów to żeby brzmiało w miarę ciekawie. No ale wykładu jest mało, jest głównie praktyka, co w sumie na plus, bo tak się łatwiej uczy. Ja polecam :)
to się podpytam - może ma ktoś ściągę do Symfonii (Finanse i Księgowość)??? takie podstawy napisane łopatologicznie? :P
Czy ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku warto zrobić taki kurs?
W SKWP

http://www.gdansk.skwp.pl/Kursy,277.html#06
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (177 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Szkola podstawowa nr 60 i nr 77 (3 odpowiedzi)

Prosze o opinie rodzicow, ktorych dzieci chodza do tych szkol. Co Wam sie podoba, co nie, jakie...

krem nawilżający do twarzy (45 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

do góry