Widok

Kurs szycia na maszynie w Gdańsku - gdzie?

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Witam!
Wiem, że temat ten wielokrotnie się pojawił i wiem również, że z kursami akurat w Gdańsku (nie Gdyni) jest krucho. W związku z czym chciałabym zapytać, czy byłyby chętne osoby aby wziąć udział w takim kursie na poziomie podstawowym? Chcę nauczyć się szyć, ale zupełnie nie mam czasu dojeżdżać do Gdyni. W razie pojawienia się większej ilości chętnych byłaby skłonna zorganizować coś takiego w Gdańsku. Mam na myśli organizację zajęć weekendowych.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
realizujemy szkolenia z zakresu szycia na maszynie. Jesteśmy elastyczni. Posiadamy własny sprzęt oraz sale szkoleniową. Zapraszam do kontaktu 536-179-000.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kobieto przestań polecać podpisując sie co chwile innym nickiem - adres ip masz taki sam i jest on widoczny dla kazdego blondynko w ten sposób robisz tylko antyreklame !!!
aż smiać się chce z tych polecających postów, emi, madzia, gosiaczek i wiele innych a to cały czas ta sama osoba uważąj bo dostaniesz rozdwojenia jaźni hahaha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam serdecznie.Jesli Pani przeczyta te wiqadomosc,to prosze o kontakt.Chcialabym zapytac o kilka spraw,jesli bedzie Pani tak mila.to prosze o kontakt email your.dressmaker.clonmel@gmail.com
Pozdrawiam Beata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak. Poproszę.
Ktoś poleci niedrogi kurs inny niż u p.Mirki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam.Polecam rowniez kurs u pani Mirki.warto zdobyc tak duzo wiedzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam! Proszę podać terminy rozpoczęcia następnych kursów, pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
przecież to wszystko jest w instrukcji obsługi maszyny :)
Łucznik 814, 834, 864, 884
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od 1 września zapraszam do pracowni krawieckiej "Modaszyk" na Rotmance, ul Piłsudskiego 7.
Dysponuję maszyną domową wieloczynnościową oraz owerlokiem. Obie maszyny można u mnie wypożyczyć na miejscu, na godziny. Jęśli będzie trzeba pomogę przy obsłudze maszyn.

frankowska-krawcowa@wp.pl
Gdzie aktualnie są takie kursy?

anna.hiska@wp.pl
Proszę bardzo- 605 958 608 w godz. 14-20.
witam, a można prosić o nr telefonu :)
P.S. Zajęcia będą odbywały się w soboty.
Od 26 kwietnia kursy będą odbywały się w Pracowni Rękodzieła "Mróweczka" na Oruni Górnej, przy ul. Krzemowej 2.
Kurs będzie obejmował podstawy szycia ręcznego i szycia na maszynie (fastrygowanie, ściegi maszynowe, szycie prostych rzeczy- poszewki na poduszki, fartuszek oraz szycie z gotowych wykrojów)
Cena: 35 zł za 2 godziny (płatne jednorazowo) lub 120 zł za miesiąc (płatne z góry za cały miesiąc)
Kontakt: biuro@mroweczka.eu

Zapraszamy :)
O, proszę - następna pani, która jest bardzo zadowolona z kursów u pani Mirki i pisze z tego samego IP :)
O, proszę - następna pani, która jest bardzo zadowolona z kursów u pani Mirki i pisze z tego samego IP :)
Hehe, wszystkie panie uczestniczące w kursie u pani Mirki mają to samo IP :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Takie zajęcia odbywają się w Domu Kultury na Morenie.
Powodzenia...
Poszukuję kursu szycia na maszynie od podstaw. Maszyny na własność jeszcze nie posiadam. Interesuje mnie nauka szycia rzeczy drobnych np. kocyk dla dziecka, poszewka na poduszkę, może jakieś ubranko dla niemowlaka, zasłony.
Proszę o kontakt na maila osoby które prowadzą takie kursy. Interesuje mnie cena oraz termin rozpoczęcia kursu.

Monika
niuanda3@wp.pl
Czy są jeszcze organizowane te kursy. Proszę o odpowiedz 660436 502
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Nauka

Kryptowaluty (15 odpowiedzi)

Wszyscy moi przyjaciele i znajomi bardzo uważnie śledzą bitcoina i są bardzo zaniepokojeni, gdy...

Gdzie zapisać dziecko, ktore kończy 8 klasę? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, Będę wdzięczna za polecenie szkół ponadpodstawowych.

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (7 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

do góry