Widok

Kwestia

Tej nocy i powinni go namierzyć.
Są już dość blisko.
Nie łazić mi po lesie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
I Ty też nie łaź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A to nie do mnie. Do mnie nie. Mnie zakazy nie obowiązują. Strachy nie dotyczą.
Agonia mnie dopada, gdy nie ma mnie w lesie.
W lesie od Łężyc po Demptowo, oraz Janowa po Pustki to ten Grzesiu musi obawiać się mnie. Znam każdą górkę i drzewo. Każdy dołek strzelecki. Śmiało mogą mnie zrobić kierownikiem poszukiwań..... Zresztą przy koloni Wiczlinskiej mieli go na wyciągnięcie ręki po ciemaku. To teraz muszą być cierpliwi tylko.
Ja to bym umarła ze strachu gdybym miała chodzić w nocy po lesie. I byśmy już nie pogadali na Forum ;) Do odważnych świat należy, wiem, ale odrobina rozsądku nie zaszkodzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tam lubię w nocy łazić w lesie. Używam czołówki fenixa. Najpiękniejsze, gdy idziesz po ciemaku, włączasz z partyzanta na mocny tryb lumeny, obracasz się, a tam ze trzy/cztery pary oczy podświetlonych moim światłem wpatrzone wprost we mnie. Niektóre na drzewiach. Dzikie futrzaki. Uwielbiam ten stan. Żyć nie umierać.
No to dobrej nocy w lesie ;) Ja to jednak ciepłolubna jestem i wybieram wieczór z filmem :)

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (7 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Problem z uzaleznieniem.. Alkohol, depresja... (8 odpowiedzi)

Witajcie. Kiedys juz stworzylem tu watek, w ktorym prosilem o pomoc z uporaniem sie ze swoim...

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...

do góry