Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena Nie polecam, bukiet, który miał być dostarczony na dzień matki w ogóle nie...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 maja 2024

Malwina - ocena Brak slow bukiet zamowiony internetowo do rodzinnej miejscowosci na Dzien...
~Malwina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 maja 2024

ZK - ocena Kwiaciarnia w starym dobry stylu
~ZK
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 maja 2024

Szymon - ocena Najgorsza kwiaciarnia na świecie, omijać szerokim łukiem, kwiaty są...
~Szymon
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 lutego 2024

Zawiedziona klientka - ocena Mniej niż 0 nie można wystawiać, a szkoda. Bo ocena byłaby adekwatna do...
~Zawiedziona klientka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 listopada 2023

Maciej - ocena Zamówienie zostało przyjęte i przekazane bez żadnych problemów. Mimo że...
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 listopada 2023

Karol - opinia wątek zamknięty Kwiaty dotarły takie jak chciałem. Polecam
~Karol
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 24 stycznia 2022

Maniek - opinia wątek zamknięty Nie zamawiajcie kwiatów z tej poczty kwiatowej kwiaty na zdjęciu Ok ale...
~Maniek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 27 grudnia 2021

Najlepsza poczta kwiatowa wątek zamknięty Korzystałem z usług Laflory już kilkukrotnie i zawsze spisywali się na medal....
~Karol
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 stycznia 2018

Nie polecam!!! wątek zamknięty Zamowilam wiazanke pogrzebowa przez internet, gdyz nie moglam byc osobiscie...
~Wanda z Irlandii
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 marca 2018

Dziękuję wątek zamknięty Bardzo dziękuje za pomoc w złozeniu zamówienia, oraz jego szybkiej...
~Klientka z Warszawy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 maja 2017

Ekstra kwiaciarnia wątek zamknięty Zamówienie złożyłem na stronie internetowej. Kwiaty zamówiłem dla dziewczyny...
~Michał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 maja 2017

Świetna kwiaciarnia internetowa wątek zamknięty szczerze mogę polecić kwiaciarnię Laflora, całą sprawę dostarczenia kwiatów...
~Grzegorz Panek
8

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 stycznia 2013

Szczerze Polecam wątek zamknięty Korzystałem wcześniej z innej kwiaciarni ale znajomy polecił mi LaFlore....
~Łukasz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2015

super kwiaciarnia wątek zamknięty Zamawiałem kwiaty już wielokrotnie poprze wiele kwiaciarni. Jedne były ok...
~Jarek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 listopada 2014

Kwiaciarnia godna polecenia wątek zamknięty Kwiaciarnia naprawdę godna polecenia. Kwiaty dotarły idealnie na czas, były...
~Edyta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2014

Polecam! wątek zamknięty Przejrzysta strona, prosty sposób zamówienia, szybka realizacja, bardzo...
~Adrian
-

dodano: 14 lutego 2014

Szybko i sprawnie, ale towar niezgodny ze zdjęciem wątek zamknięty Kwiaty ładne i świeże, dobry czas doręczenia. Niestety bukiet otrzymany...
~Olla
-

dodano: 3 października 2013

Bardzo zadowolona wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług tej kwiaciarni. Kwiaty dostarczył miły Pan...
~Monika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 stycznia 2011

NIE POLECAM wątek zamknięty Zamowilam przez strone internetowa wieniec na pogrzeb, za ktory zaplacilam...
~Alicja
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

24

wątków

do góry