Widok

Kwiat Paproci

Sue = Kwiat Paproci ???
Oj......................
Coz mozna rzec ?
SZKODA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ATMA

skad mozesz wiedziec co jest po tej drugiej stronie???moze tam wlasnie nie ma juz zadnych problemów...?

Tułacz

Życie jest piękne, kiedy świeci słońce, ale ani lato, ani pogodny dzień nie trwają wiecznie. Wydarzyło się coś, o czym ciężko pisać, coś, co nie każe pozostawać obojętnym, co napełnia wodą oczy. To część życia, chwila zadumy, płacz i ból. To wydarzenie zmusiło mnie do refleksji, otworzyło oczy na pewne sprawy. A przecież nie dotknęło mnie bezpośrednio! A ci, których dotknęło? Co mają powiedzieć? Mają się uśmiechać? Tak, będą, ale nie dziś i nie za tydzień. Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą, powiedział ksiądz Twardowski. To zbyt oczywiste, by o tym pamiętać.

Mixer

ona była twoją przyjaciółką, ale choćbyś tym razem jej pomógł, nie wiadomo, czy byłbyś w stanie pomóc następnym. Nie możesz czuć się winny. Jedyne , co możesz zrobić, to rozejrzeć się dokoła i starać się wyciągnąć rękę do osób, które tego potrzebują. Smutek jest zrozumiały w twoim przypadku, pozostanie w tobie jego część n a zawsze, ale możesz go złagodzić.

!!!

JEST MI ZLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE QMAM O CO CHODZI NA SWIECIE!!!
W KONTAKTACH MESKO - DAMSKICH, a myslalem ze wszystko jest jasne(wiem). ale..............
dziewczyny. dziewczyny.
tak jak to kiedys kaziu napisal "ja wiem ze czasem sa upatki i wzloty dziewczyny to nic wiecej jak tylko ....................." coz................ wiem ze to zycie, a pewnie jeszcze bardziej bedzie dawalo w kosc !!!!!!

Plagiacie

Czemu nie zauważyłam? Na pewno nie mam prawa wydawać takich sądów. Ale skoro piszesz, że nim jesteś, to dlaczego nie cieszysz się? Nie tryskasz radością? Nie szukasz nowych dróg? Przepraszam, ale takie odnoszę wrażenie. Mogę się mylić i mam nadzieje, że właśnie to robię.
Dzisiaj był smutny dzień. Nie powinno go być, a przynajmniej nie taki, jakim stał się. Ale nie możemy zrobić jej tego. Przez swoją śmierć musiała coś zmienić... a Ty tego nie widzisz? Naprawdę?
Nie znasz samego siebie? Mogę spytać: kim jesteś Plagiacie?
Kolorowych snów

KOLES

przestan pieprzyc... jestes albo glupi albo nie wiem co... takie banialuki opowiadasz ze az szkoda ciebiiiiie sluchhac.....znajdz se kobite i nie zawracaj nam glowy...naprawde tocza sie tu dyskusje na bardziej wazne tematy niz przypuszczasz choc sam sie w nich nie udzielam...bo po co... niech ludziska naucza sie ze samemu trzeba sobie radzic w zyciu....

TAK OG,ÓŁEM

PANIE NIECH MNIE TERAZ POSŁUCHASJA.... WIELU MEZXCZYZN ZABIEGA O WASZE WZGLEDY...ALE WYY NIE CHCCECIE SLUCHAC.,..POPATRZCIE DOOKOLA...PANOWIE STARAJA SIE...ROBIA CO MOGA...WIEKRZOSC WYPOWIEDZI NA TYCH STRONACH TO PISMA TYCH ZROZPACZONYCH PANOW.....MOZE KTORAS Z WAS ZNAJDZIE SOBIE TU SWEGO JEDYNEGO...Z REWSZTA SZKODA GADAC...BO JESDZCZE UZNACIE MNIE ZA NAWIEDZONEGO... W KAZDYM RAZIE JA JUZ SWOJE PRZESZEDLEM... I JEDNA UWAGA ... MIEJCIE SIE NA UWADZE CO DO MILOSCI...

!!

dziwne, a moze i smieszne to wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plagiat !!!

zupelnie mi sie popier.......... od tego ff8 przewalilem juz ponad 60 h !!!! i ciagle malo ???
moze masz cos tak zaje.....jeszcze????
A , tak po za tym to DZWIEEEEKI
poszukuje x-file , tez 4 plytki , tylko pamietaj , zadnych piratow ;)
to jeszcze raz dzwieki i mocy przybywaj a padzie trząchaj !!!!!

Dotko !!!

myslalem ze zycie w tym pokreconym swiecie , zrobilo ze mnie kawal nieczulego s*******a , ale po przeczytaniu twojego txtu, siedze sobie tu i wyje jak bobr !!!
wiedzialem ze , zycie to kupa g...., ale zeby do tego stopnia ???
tak bardzo Ci wspolczuje , choc mam nadzieje , ze teraz juz jest lepiej !
jednoczesnie dziekuje calemu swiatu , a najbardziej Tobie , za to ze znalazl sie Ktos kto potrafil zrobic zemnie znowu czlowieka !!!!

Holek

resident evil 3? :)
a miales juz FF7?
popytam sie kolesia co ma to dam ci znac

oczywiscie ze nie piraty
popieram tylko oryginalne plyty ;)

Holek

a ja myslalem ze to mnie sie udalo zrobic z ciebie czlowieka za pomoca ff8 ? :)
buee

7sk

... bo serca nie wyraża się słowami. Sens zawiera się w rzeczach, czynach i wydarzeniach, słowa nie tworzą świata. Dlaczego? Kiedy próbujesz ująć jakąś rzecz, słowo wprowadza fałsz, kiedy dajesz wskazówkę – słowem upraszczasz sens, by zrozumieć, a tym samym zabijasz całą „treść”.
One ulotne są jak wiatr i bardzo zdradliwe. Jeśli nie potrafisz ubrać czegoś w słowa, nie przejmuj się, znaczy to, że pełen sens tej rzeczy znajduje się w Tobie.
Miłego dnia.

Plagiacie

Czy to nie jest tak, że im mniej JESTEŚ, kiedy coraz mniej sensu dajesz swojemu życiu, tym więcej MASZ, tym bardziej żyjesz wyalienowany, tym większą posiadasz spiżarnię budowaną ze swojej egzystencji? Wyrzekając się siebie, dostajesz więcej: odpowiednich „przyjaciół”, znajomości, kontaktów i pieniędzy. Dzięki temu możesz wszystko: mieć sławę, uznanie, czujesz się potrzebny, lubiany. Tak wielka jest potrzeba akceptacji! Tylko, czy nie za dużą cenę chcesz za to zapłacić? To wszystko można mieć bez radykalnego przystosowywania się do modnego trendu wzorowego życia towarzyskiego. Nie możesz pozwolić, by zgubiła Cię chciwość kontaktów międzyludzkich. Czy to nie ona położyła klapki na Twoich oczkach? Za dużo wojennych bajek jawi się w Twoich snach. A może Twoje serce trafiła zatruta strzała, kawałek zwierciadła Królowej Śniegu wpadł do oka? Nie potrafisz zobaczyć niczego prócz zła, nikczemności i zepsucia? A może nienawidzisz siebie za zakucie w kajdany swojej wolnej woli? I teraz szukając wyjaśnienia całej zaistniałej sytuacji szukasz winnego całej zaistniałej sytuacji? I bardzo szybko znajdujesz... przecież to Bóg: On stworzył świat i teraz z kamiennym sercem przygląda się swojemu wielkiemu dziełu. Bez mrugnięcia okiem wyraża zgodę na ogarniające władzę nad ziemią zło.
Teraz zrozumiałam?
Miłego dnia.

wicherek

pewnie tak pewnie to pewna krolowa sniegu zbila w moje serce okruch lodu. ale to nie znaczy ze winie tzw boga za to co zrobil swiatu. co zrobil ludziom. on tego mnie nie zrobil. on to zrobil swiatu. jezeli istnieje. a jesli go nie ma? a jesli czlowiek jest wytworem czyjejs wyobrazni? albo losowym zdarzeniem? moze po prostu jest dowcipem? pewnie tak. a moze nie.
a ja za czesto popelniam bledy i za czesto ufam.

Wicherku

wiesz co jest najsmieszniejsze?
to ze im bardziej mam wsyzstkich gdzies oni chca byc blizej mnie.
tak jak to stwierdzila jedna bardzo madra kobieta. ale coz. ja za czesto ranie ludzi. i to jest przyczyna dla ktorej chce sie odsunac na drugi plan, za czesto ja sie wiaze, za czesto.
i moja postawa jest cholernie egoistyczna nie mysle o nich. jestem cholernym egoista.

TPSA

nie lubie niespodzianek , zwlaszcza związanych z łączem POLPAK-T . kurka , płacę za łącze stałe stały abonament za stały dostęp całomiesięczny, a wychodzi na to ze srednio 10 dni nie mam sieci !
wlaśnie zaczeło dzialac. zobaczymy na ile

Dotka

Gdzie mieszkasz? Szkoda, że tak daleko od nas, na szczęście mimo odległości możesz by c z nami dzięki tej stronie, dzięki internetowi. Napisz czym się teraz zajmujesz, jak sobie radzisz, czy masz kogoś. Jesteś wspaniała(mam prawo tak napisać, mimo, że cię nie znam), umiałaś przezwycieżyć zły los i nie poddajesz się. :)))))) Oby tak dalej! Skąd wzięła się twoja siła? Zdradzisz ten sekret?

Wicherku

Tak, ludzie są egoistami, pomóc komuś? Oczywiście! Ale wtedy, gdy możemy coś z tego mieć, i najlepiej by nie wymagało to od nas zbyt dużego wysiłku. Tak to wygląda, ale mylisz się- nie jest to przyczyną samobójstw. Nie chciałabym się powtarzać, moje zdanie wyraziłam już w wypowiedzi do 7sk. Każdy z nas ma swoje życie i nie zawsze jesteśmy w stanie być super wspaniali dla każdego, kto ma kłopoty. Przechodnie nie pomogą, najważniejsi są najbliżsi. Psychika człowieka kształtowana jest przede wszystkim w pierwszych latach życia, nie zmieni jej jeden uśmiech. A to, co powiedziała ta osoba, nie wynikało z jej braku wrażliwości, myślę, że tak nie uważała. We mnie również jest trochę potępienia dla samobójców, jak można być takim egoistą, by pogrążyć innych w bólu? Z drugiej strony myślę, że przed tak ostatecznym krokiem nikt osoby zdesperowanej nie powstrzyma, można pomóc jej oddalić ten moment, al. e nie powstrzymać. Czuję się okropnie pisząc to wszystko dzisiaj, wiesz, bardzo chciałam ją poznać. Pytałam o nią pod Bo, ale nie napisałam do Gratki, że mi na tym zależy. To by niczego nie zmieniło, być może wywołało by jeden uśmiech więcej na jej twarzy. Jest we mnie wiele sprzecznych uczuć, najbardziej przebija się jedno- nie mam prawa cierpieć, bo jej nie znałam, to tak jakbym w sobie sztucznie wywoływała łzy, ale one i tak cisną się do oczu... Dość! Tobie chyba nie brakuje tego ciepła, którego jak widać we mnie nie ma.

kwadrat ??

Nie ?? poco.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (251 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry