Widok
Kwiecień
No dobra wiadomo, że cała masa z was porzuca wolny stan w sierpniu lipsu wrzesniu pazdzierniku przyszłego roku a kwiecień jakiś taki pokrzywdzony ;))
No więc kwietniowe panny proszę się ujawniń my się pobieramy 22 kwietnia a wesele w właściwie obiad weselny w Livalu....
poza tym fotograf zarezerwowany... muzykę będziemy puszczać sami... zaproszenia robimy sami.... hmm no i tyle na razie :) aha no i najważniejsze Sukienka się już szyje :) wiem wiem że wcześnie ale zamawiałam w Białymstoku bo w Gdańsku nie ma CYmbeline :)
No więc kwietniowe panny proszę się ujawniń my się pobieramy 22 kwietnia a wesele w właściwie obiad weselny w Livalu....
poza tym fotograf zarezerwowany... muzykę będziemy puszczać sami... zaproszenia robimy sami.... hmm no i tyle na razie :) aha no i najważniejsze Sukienka się już szyje :) wiem wiem że wcześnie ale zamawiałam w Białymstoku bo w Gdańsku nie ma CYmbeline :)
Witaj.. Nie taki pokrzywdzony, kilkoro Nas jest (przynajmniej na liście par ślubujących) :) . My w kwietniu, ale 29.. sala jest, fotograf w niedzielę umowa, dj już właściwie chyba też, chcę jeszcze jednego sprawdzić, a suknia już idzie do mnie do domku.. ;) pozdrawiam
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.